Manchester United Owners Consider Selling Club

Daily Mail: – Raine Group forsøker å presse opp prisen ytterligere

Publisert Sist oppdatert

Torsdag skrev The Sun at Sir Jim Ratcliffe skal være den foretrukne budgiveren, og fredag kveld meldte The Times at Ratcliffe har tatt et betydelig steg mot å kjøpe Manchester United, begge sakene kan du lese mer om i United.nos egen tidslinje rundt oppkjøpssituasjonen.

Søndag morgen kommer Daily Mail med ny informasjon rundt salget.

Avisen skriver at begge de to frontkandidatene for å kjøpe United fortsatt ikke har fått noe tilbakemelding rundt hva Glazers tenker om deres bud eller tidsfrister rundt hvor lang tid det vil ta før et bud eventuelt vil bli akseptert.

Rob Draper og Nick Harris, som er der to journalistene som har ført saken i pennen, skriver videre at kilder rundt både Ratcliffe og Sjeik Jassim sitter med en følelse av at rapportene om at Ratcliffe er i førersetet bare er et strategisk spill fra Raine Group for å trekke ut enda mer penger fra begge interessentene.

Selv om Ratcliffe ikke skal ha fått noe indikasjon rundt hvor han står med sitt bud skal briten virke komfortabel med at tilbudet om å la Glazers beholde 20 prosents eierandel av klubben fortsatt er attraktivt.

Sjeik Jassim på sin side er også trygg på sitt bud på rundt 5 milliarder pund for 100 prosent av klubben, noe som skal ha fått begge interessentene til en konklusjon om at Raine Group på vegne av Glazer-familien gjør alt hva de kan for å maksimere utbyttet.

Powered by Labrador CMS