Skryter av vingspillet

Sir Alex Ferguson er glad det løsnet for United på målfronten, og vil ikke fokusere for mye på Manchester City.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United kom til lørdagens kamp mot Wolves med et tungt tap mot Basel i sekken. Dette preget imidlertid ikke United-spillerne, som valset over Wolverhampton, og vant til slutt 4-1. Sir Alex Ferguson var fornøyd med måten United slo tilbake på.

– Det var vi fornøyde med. På onsdag jobbet vi livet av oss, men vi fikk ikke betalt for det. Idag gjorde vi det samme, og idag fikk vi betalt for det, fortalte Ferguson til MUTV.

– Noe av fotballen vi spilte idag var fantastisk, og det andre målet gjorde at vi kunne senke skuldrene. Jeg vet at Wolves scoret rett etter pause, men de fortjente det, siden de slo flere innlegg inn i boksen, og de er en trussel i de situasjonene.

– Jeg mener kantene var et problem for Wolves idag. Jeg synes vi greide å plage backene deres hele kampen – vi kom til kanten av sekstenmeteren deres hele tiden.

Fokus på eget lag

United hadde før kampen mot Wolves ikke scoret mer enn ett mål i en ligakamp siden kampen mot Norwich 1. oktober. Sir Alex var glad det endelig løsnet på målfronten igjen.

– Det handler om å få mål. Selv om målforskjellen vår var meget god inntil noen få uker siden, var dagen veldig viktig med tanke på å få oss litt igang på dette punktet. Publikum støttet spillerne idag, spesielt de unge, noe som er bra.

– Stort sett var angrepsspillet vårt glimrende. Vi kunne ha scoret mange mål idag, og det er godt å se. Alle var skuffet etter onsdag. De unge spillerne hadde ikke opplevd et stygt tap før, så det var en bra ting for dem.

Når det gjelder Manchester City virket manageren avslappet.

– Vi håper alltid at vi kan legge press på City. Men jeg mener det viktige er å få orden på vårt eget spill.

– Hvis vi kommer til 1. januar og henger med, har vi en god sjanse i andre halvdel av sesongen, avsluttet Fergie.

Powered by Labrador CMS