Fornøyd med innsatsen

Sir Alex er fornøyd med tre poeng til tross for de mange utskiftningene.

Publisert Sist oppdatert

Sir Alex Fergusons 24-årsjubileum som United-manager så ut til å ende i et skuffende 1-1 resultat idet klokken passerte 90 minutter. Heldigvis ville Ji-sung Park gi sin manager en jubileumsgave, og scoret sitt andre mål for kvelden to minutter på overtid.

Kampen ble vunnet 2-1, og Ferguson var en fornøyd mann etter kampslutt.

– Det var en lang kamp for poengene. På grunn av forandringene jeg måtte gjøre var det vanskelig å finne flyten i spillet, sier Sir Alex til MUTV, ifølge manutd.com.

– Jeg synes Wolves var det beste laget i første omgang. De spilte veldig bra, men vi fikk et fint mål rett før pause, og jeg trodde det skulle gjøre at vi kunne finne roen.

– I andre omgang var vi det beste laget. Vi slapp inn et svakt mål av oss, men kom tilbake og avgjorde sent i kampen.

Sykdomsproblemer

I tillegg til at flere spillere er ute med skader, har en del slitt med et virus den siste uken, blant andre Darron Gibson og Anderson. Også noen av spillerne som spilte dagens kamp har slitt med sykdom, kunne SAF avsløre.

– Noen spillere spilte med litt influensa og diaré, så det var sterkt å vinne denne kampen.

– I dag tidlig måtte vi ta en sjekk på Patrice Evra, Paul Scholes og Nemanja Vidic, som alle var tvilsomme.

– Spesielt Nemanja gjorde det bra i denne kampen. Patrice kjempet bra og jeg skulle bare sette innpå Paul om jeg behøvde det. Det behøvde jeg, og han gjorde det bra.

Den store helten i dagens kamp var Ji-sung Park, som scoret to mål. Det siste over to minutter inn i overtiden.

– Rett før pause og rett før slutt er flotte tidspunkter å score på. Ji er i kjempeform, han har vært en av våre beste spillere de siste ukene. Det var enda en god opptreden av han idag, avslutter Fergie.

Powered by Labrador CMS