– Et fantastisk resultat

Sir Alex Ferguson fornøyd med resultatet og ‘enestående’ Rooney etter tøff og jevn kamp på The Hawthorns.

Publisert Sist oppdatert

West Bromwich var offensive og skapte flere sjanser i dagens kamp mot United, og bommet også på et straffespark på stillingen 1-1. Takket være et godt hodestøt fra Javier Hernandez kvarteret før slutt tok imidlertid United alle poengene.

Sir Alex Ferguson var etter kampslutt storfornøyd med resultatet.

– Det var en veldig tøff kamp på en glatt bane, sa Ferguson til Sky Sports.

– Det var et fantastisk resultat for oss idag. I mange kamper må man kjempe, noe vi måtte idag også. Hver eneste gang vi har vunnet ligaen har vi hatt slike kamper hvor vi har kjempet hele veien.

‘Enestående’ Rooney

Skotten ga også skryt til midtsopperduoen og til Wayne Rooney, som scoret sitt første spillemål siden mars.

– Midtstopperne var glimrende, og jeg synes Wayne var enestående, han var utrolig, han drev oss fremover.

– Jeg er veldig glad på vegne av Wayne. Han fikk målet sitt, og forhåpentlig kommer det flere i tiden fremover.

Noen minutter før slutt ble Rooney sparket ned, og han måtte av banen for behandling. Heldigvis ser det ikke ut som om det blir noe langvarig opphold på sidelinjen for 25-åringen.

– Han fikk en ankelskade, men han kom tilbake på banen. Det viser motet hans. Legen vår tenkte «Der er han ute i et par uker», men han kom tilbake og bør være klar igjen til tirsdag.

Ferguson mener United var heldige som ikke fikk straffespark mot seg allerede i første omgang da Gary Neville taklet Graham Dorrans da han var alene mot Tomasz Kuszczak.

– Jeg synes det var straffe. Jeg trodde Gary tok den (ballen), men da jeg så reprisen så jeg at han tok utsiden av spillerens ben.

Powered by Labrador CMS