– Det burde vært 5-0 til pause

Fergie misfornøyd med at United ikke greier å avgjøre kampene.

Publisert Sist oppdatert

Etter at Manchester United ledet 2-0 til pause i dagens kamp mot West Bromwich trodde de fleste at det skulle gå mot tre poeng. Dessverre skulle det ikke gå slik, og WBA kom tilbake og kapret et poeng etter å ha scoret to mål i andre omgang. Manager Alex Ferguson mener United burde drept kampen i første omgang.

– Det eneste man kan kritisere ved vår førsteomgang, som var strålende, er at vi ikke avgjorde kampen der og da, sier Ferguson ifølge manutd.com.

– Det som burde ha vært 5-0 til pause var bare 2-0, noe som er bekymringfullt.

United ga også bort ledelser mot både Everton og Fulham, og Ferguson mener nå at denne trenden må stoppes.

– Vi skulle scoret fem eller seks mot Everton, tre eller fire mot Fulham – vi taper poeng på grunn av det. Det er ikke nødvendigvis avgjørende for hvordan ligaen kommer til å ende, men vi kan ikke fortsette på denne måten.

– Vi er veldig frustrerte på grunn av det. 2-0 er aldri noen komfortabel ledelse. Hvis man slipper inn et mål gir man det andre laget håp. Jeg synes alltid 1-0 er bedre. Da holder man konsentrasjonen oppe og går for mål nummer to.

– Uforklarlig

Til tross for at West Bromwich ikke skapte all verden greide de å score to mål på Old Trafford. Det første kom etter et frispark som gikk via foten til Evra, mens det andre kom etter at Van der Sar glipper et innlegg han tilsynelatende har full kontroll på.

– De var heldige på det første målet. Jeg syntes ikke det var noe frispark. Men de var heldige, ballen traff innsiden av foten til Evra og det var uheldig for oss.

– Det andre målet.. hva kan man si? Edwin har spilt på høyeste nivå i over 20 år og han gikk sannsynligvis på barneskolen forrige gang han gjorde en sånn tabbe. Man må bare komme seg over det. Det er ingenting å få gjort noe med, det var bare en av disse uforklarlige feilene.

– Det er to måter å se det på. Hvis vi var et lag på midten av tabellen ville folk sagt vi var ubeseirede. Men for Manchester United er ikke det godt nok, avslutter Fergie.

Powered by Labrador CMS