– Litt flaks

VIDEO Sir Alex Ferguson skryter av Tottenham, og mener United er klare for tittelracet med Manchester City.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United kunne dra fra White Hart Lane med alle poengene i lomma, etter at Tottenham ble slått 3-1 søndag ettermiddag. Til tross for resultatet, var United det nest beste laget i toppkampen. Spesielt i førsteomgang slet United med å få til noe mot et aggressivt Tottenham-lag.

– Det var en veldig god kamp av Tottenham, og det er mulig vi bommet med taktikken i førsteomgang, fortalte Ferguson etter kampslutt.

– Vi forbedret oss i andreomgang, vi ga spillerne beskjed om å presse forsvarsfireren deres hardere og ikke la dem bygge opp spillet. Etter 2-0 spilte vi veldig bra.

– Vi hadde litt flaks, og vi scoret rett før pause på vårt første skudd på mål.

– Vi er klare!

United har de siste ukene møtt Tottenham, Arsenal, Chelsea og Liverpool i ligaspill, og fått med seg hele 10 av 12 mulige poeng fra disse kampene. Ferguson er naturlig nok storfornøyd med dette.

– Vi har møtt alle storlagene siden januar, det var en veldig travel periode, og vi har kommet oss gjennom den og spilt bra i de fleste kampene. Vi viste vilje til å få med oss et resultat, og keeperen (De Gea) gjorde en fantastisk redning i andreomgang.

– Tottenham er et veldig godt lag, og dette er kun deres andre hjemmetap denne sesongen. Det var et enormt resultat for oss, og forsvarsspillerne våre leverte en kjempekamp.

Nå ser han frem mot innspurten – som ligger an til å bli et realt rotterace mellom de to Manchester-klubbene.

– Vi vet nøyaktig hva vi må gjøre. Man kan avgi overraskende poeng, og det tror jeg også begge lagene vil gjøre, men det viktige er å avgi færre poeng enn motstanderne våre.

– Måten vi kjempet på idag viser at vi er klare for det, avslutter Ferguson.

Kilde: Sky Sports.

Se og hør Sir Alex her

Powered by Labrador CMS