– En topp, topp manager

Stoke-manager Tony Pulis hyller sin venn og kollega, Sir Alex Ferguson.

Publisert Sist oppdatert

Søndag ettermiddag står de to på hver sin side av Premier League-møtet mellom Stoke og United på Britannia. Overfor «pottemakernes» hjemmeside benytter Pulis derfor anledningen til å rose sin managerkollega og måten han har klart å vende fjorårssesongens bitre titteltap til 12 poengs ledelse på de regjerende mesterne fra Eastlands.

– Det har de hatt ikke minst på grunn av måten Sir Alex har klart å vekke spillerne sine etter tapet av ligatittelen i fjorårssesongens siste sekunder.

– Han betalte store summer for Robin van Persie, og ble kritisert på grunn av spillerens alder. Men Van Persie har vist seg som en særdeles viktig investering. Han har vært enestående.

– At de nå har slått tilbake og vinner tittelen tilbake i år (host, hark ..;journ.anm.) sier alt, ikke bare om Sir Alex, men om Manchester United Football Club.

Pulis har tidligere nytt godt av gode råd fra sin venn og kollega på Old Trafford, men Stoke-manageren insisterer på at det ikke er noe uvanlig i det:

– Det er ikke bare jeg som får slik behandling av ham; han er slik mot de fleste andre managere også. De som ringer ham opp får alltid en telefon tilbake. Det er bare slik han er; en topp, topp manager; en av de største dette landet har sett.

LES OGSÅ: Pulis: – Vi er desperate

Powered by Labrador CMS