Bruce støtter Ferguson

…mens Arsene Wenger ikke bryr seg om Wayne Rooney-sagaen.

Publisert Sist oppdatert

– Sir Alex er rett mann for å håndtere situasjonen og jeg synes det er utrolig at vi stiller spørsmål ved måten han gjør det på. Jeg er overbevist om at han gjør det på denne måten for å beskytte Rooney, sier Steve Bruce til The Guardian.

Sunderland-manageren tror hans tidligere sjef forsøker å holde spissen unna medienes søkelys og gi han tid til å komme tilbake i form, samtidig som fokuset på de utenomsportslige problemene blir borte.

– Alle vet at Rooney er en fantastisk fotballspiller og dette er første gang i karrieren hans at han sliter, men han kommer garantert tilbake. Han er den mest talentfulle spilleren vi har i landet og vi bør beskytte og passe på han, sier Bruce.

– Kan vinne også uten Rooney

Arsenal-manager Arsene Wenger følger ikke med på spekulasjonene rundt Rooneys fremtid i United. Franskmannen er ikke interessert i å blande seg inn i saken, men tror det er en mulighet for at mediene overdriver.

– En liten hendelse i Manchester United eller Arsenal blir en stor historie, men det betyr ikke at det ligger noe i det. Kanskje det stemmer, kanskje ikke, men jeg vil ikke bli involvert, sier Wenger til Sky Sports.

Selv om Rooney naturligvis spiller en viktig rolle for United tror han ikke Fergusons menn er ute av kampen og ligagullet selv hvis engelskmannen forlater United.

– Rooney spilte for United forrige sesong, men det hindret ikke Chelsea fra å vinne ligaen. Det viktige er at man presterer bra og ikke taper for mange poeng.

Powered by Labrador CMS