– Forventer ti slike comeback

VIDEO: Men Sir Alex innrømmer at det United først begynte å spille fotball da Paul Scholes kom innpå.

Publisert Sist oppdatert

Det var ikke bare Sir Alex som lot seg rive med da 1-2 ble til 3-2 i Southampton. United-manageren var nemlig også svett.

– Vi gir aldri opp, sa han i et intervju med MUTV og Sky Spots etter kampen.

– Jeg kan bare gratulere gutta. Vi gjør det på denne måten hele tiden, og jeg forventer ti slike comeback i løpet av sesongen. Da var det første unnagjort. Det var vanvittig. Virkelig.

– Det snudde da Paul Scholes kom innpå. Vi begynte å spille ordentlig fotball da han kom innpå med sine pasningskvalitet. Hans tilstedeværelse snudde kampen for oss.

– Jeg synes vi hadde god kontroll i 1. omgang, men fikk en baklengs etter et innlegg på bakre stolpe – noe vi har jobbet for å forhindre hele uka. Jeg må imidlertid også skryte av Southampton. De er gode på akkurat det, og de skapte problemer for oss. Utlikningen var en fantastisk scoring av Robin, og jeg trodde det ville gi oss sjansen til å vinne kampen i 2. omgang.

– Robin står nå med fire mål på to kamper fra start, noe som er en fantastisk statistikk. Han kommer også til å bli bedre. Chicharito bidro også til at kampen endret seg. Han strakk dem i lengderetningen med noen herlig løp uten ball. Jeg er strålende fornøyd også med hans prestasjon.

Så gjentok han at det å kunne spille med to midtstoppere fast – det kan være forskjellen på gode og mindre gode resultater.

– Og denne sesongen har vi så langt brukt fire midtstoppere, mens Antonio Valencia også er brukt på høyrebacken. Uansett hva vi håpet, så vil det aldri bli en perfekt løsning. Rio var imidlertid tilbake nå, og han ble bedre utover i 2. omgang. Det tok litt tid for ham å komme i gang. Nemanja Vidic nærmer seg også gamleformen. Klarer de to å holde seg skadefri vil vi han en bra sjanse utover.

David de Gea er imidlertid tilbake mellom stengene mot Wigan – selv om Anders Lindegaard stod i Southampton.

– Det var en tøff avgjørelse, men jeg synes David de Gea slapp inn et enkelt mål forrige uke. Han må lære, og det raskt. Han kommer til å overta mellom stengene etter landslagspausen, men Anders fikk sin første kamp nå. Jeg synes han så litt nervøs ut av og til, men han er en veldig god keeper. For meg er ikke dette noen stor sak.

Her kan du se video av det Sir Alex sa.

Powered by Labrador CMS