Sir Alex Ferguson stenger lommeboka

SAF stenger lommeboka for spillerkjøp i januar.

Publisert Sist oppdatert

Rett over nyttår åpner transfermarkedet, hvor mange klubber går på en liten etterskudds julehandel. Dette er ikke tilfelle for United, for Sir Alex Ferguson stenger lommeboka.

Mange hadde trodd at Ferguson skulle hente inn forsterkninger i forsvaret, ettersom skadesituasjonen i bakerste rekke er kritisk. Det har tidligere vært snakk om at Sol Campbell skulle ta turen til Old Trafford for en periode, men dette er også utelukket for øyeblikket.

"Det er ikke på vår agenda," opplyste Ferguson til radiostasjonen Key 103.

"Vi håper at Wes Brown er tilbake om en ti dagers tid, og Rio Ferdinand gjør fremskritt, Gary Neville er på vei og Rafael Da Silva har nå begynt å trene igjen."

"Vi er ikke så ille ute, og vi er ikke ute etter signeringer", konstaterte han.

Det antatte kampprogrammet til United har, heldigvis for SAF, blitt flyttet lenger frem i tid. Kampen mot Hull som egentlig skulle blitt spilt på "Boxing Day" (26. desember), har blitt flyttet til 27. desember og hjemmeoppgjøret mot Wigan blir ikke spilt før 30. desember. Deretter er neste ligakamp den 9. januar, og det er sannsynlig at United får tilbake mange av de skadede spillerne til da.

Hva synes du om at Ferguson stenger lommeboka i januar? Logg inn og kommenter!

Kilde: Sporting Life og Times Online

Powered by Labrador CMS