bruun250519

Dansk stjernespiss til United: – En eksepsjonell spiller

Publisert Sist oppdatert

Det ble en travel deadline day for Manchester United.

Først ble Diane Caldwell og Jade Moore bekreftet.

Nå er dagens tredje signering i boks. United har nemlig bekreftet at Signe Kallesøe Bruun er klar for klubben, så lenge arbeidstillatelsen går i orden (det er ikke ventet at det blir noe problem med dette).

Den 23 år gamle spissen kommer på lån fra Lyon ut sesongen. Før hun signerte for Lyon i sommer, så var hun en viktig spiller for PSG, og hun har også spilt for Fortuna Hjørring.

Bruun har 14 mål på 19 landskamper, og hun ble nylig kåret til årets danske kvinnelige fotballspiller. Der er konkurransen tøff, siden Pernille Harder jo også er dansk.

Kanskje blir det en danske som bidrar til å sende United til Champions League?

– Det er fantastisk å være her, jeg er veldig glad for å signere for Manchester United. Det er en stor klubb med en enorm historie. Jeg har fulgt [klubbens] kvinneprosjekt en stund, og har sett lagets progresjon, og jeg tror denne overgangen var en perfekt match for meg, sier Bruun selv.

– Jeg ønsker å hjelpe laget så mye som mulig i løpet av min tid her, forhåpentligvis med mange mål, men med mye hardt arbeid også. Jeg gleder meg til å komme i gang på treningsfeltet med spillerne og støtteapparatet fremfor en travel periode med kamper.

jademooresignebruun250519
UNITED-SPILLER UT SESONGEN: Signe Bruun (her i duell med Jade Moore, en annen av dagens signeringer).

– Vi er kjempefornøyde med å kunne ønske Signe velkommen til klubben. Hun er en eksepsjonell spiller, og det å sikre denne overgangen viser virkelig klubbens ambisjoner, uttaler United-hovedtrener Marc Skinner.

– Signes talent snakker for seg selv, men hennes evne til å finne de trangeste rommene i boksen, og å være så dødelig fremfor mål, er noe vi er veldig spente på å se. Hun er fortsatt veldig ung, og hun kommer definitivt til å bli et godt tillegg til de fantastiske talentene vi allerede har på laget. Hun har også erfaring fra store kamper, spesielt i Champions League, så vi ser alle frem til å se henne blomstre her.

Powered by Labrador CMS