VM-exit for Kagawa

KARAKTERBOK: 90 grufulle minutter for Shinji Kagawa som nå er ute av VM i Brasil.

JAPAN – COLOMBIA 1-4

VM-kamp, gruppe C, i Cuiabá.
Shinji Okazaki (45)
Cuadrado (17), Jackson Martinez (55, 82), James Rodriguez (89)

Shinji Kagawa, Japan:

terning2
terning1

Idet han fikk ballen utenfor boksen dro han seg vanligvis fri og gikk for skudd selv, uten suksess.

terning1
terning2

Holdt seg for øvrig mer og mer på venstrekanten i andre omgang, men kunne, som nevnt, ha scoret inne i 16-meteren mot slutten av kampen.

Får plusspoeng for: Et greit skuddforsøk i begynnelsen av kampen.

Får minuspoeng for: Skapte null og niks.

terning2

Verdt å merke seg: Japan har bare scoret to mål i dette VMet.

terning1

Selve kampen:

Begynte tregt, lite store muligheter, men Colombia fikk tildelt et straffespark da Yasuyuki Konno felte Adrian Ramos inne i 16-meteren i det 17. minutt, og supporteryndlingen gjorde ingen feil fra krittmerket og sørget for 1-0 til gruppevinnerne.

Lite skjedde foran begge målene resten av omgangen, men i det siste overtidsminutt kontret Japan på Colombia. Honda løp nedover høyrekanten før han sendte inn et presist innlegg på Okazaki som knuste Valdes i duellen og sørget for utligning.

Ti minutter etter sidebytte scoret Martinez ledelsesmål nummer to for Colombia. Spissen mottok ballen like innenfor 16-meteren før han la den i lengste hjørne.

I det 82. minutt gjorde Martinez det igjen. Dro seg løs fra om lag 20 meter og curlet ballen i lengste hjørne bak Japans sisteskanse.

Vondt ble til verre da James Rodriguez fintet seg forbi en forsvarer og chippet ballen over Kawashima et par minutter før slutt.