Kagawa og Cleverley med for fullt

Duoen er klare til kamp mot Braga.

Publisert Sist oppdatert

Shinji Kagawa og Tom Cleverley var ikke med i troppen til møtet med Stoke i helgen, og det har rådet usikkerhet rundt om de to ble hvilt eller om det var skader som holdt duoen på sidelinjen.

Begge trener imidlertid for fullt på Carrington i formiddag, og dermed så Sir Alex Ferguson etter alle solemerker behov for å hvile de to etter to landskamper på én uke.

United.no var på plass på den åpne treningen på Carrington, og kan bekrefte at også Ashley Young trener for fullt. Vingspilleren ble erklært friskmeldt før møtet med Stoke, men heller ikke han var i troppen. Anders Lindegaard er også frisk og rask igjen etter ankelskaden.

Sir Alex Ferguson kunne meddele at Chris Smalling fortsatt var et stykke unna da han holdt pressekonferanse på fredag, og midtstopperen var da heller ikke blant de som trente i formiddag.

Mikael Silvestre trener fortsatt med Manchester United, men kun for å holde formen ved like. Sir Alex Ferguson har altså ingen planer om å hente den arbeidsledige franskmannen tilbake.

Ferguson skal for øvrig holde pressekonferanse på Old Trafford klokken 15.00 skandinavisk tid.

Disse 25 trente mandag:

Keepere: David de Gea, Anders Lindegaard, Sam Johnstone

Forsvarsspillere: Rafael da Silva, Rio Ferdinand, Jonny Evans, Scott Wootton, Mikael Silvestre, Patrice Evra, Alexander Büttner

Midtbanespillere: Antonio Valencia, Michael Carrick, Paul Scholes, Darren Fletcher, Nick Powell, Ryan Giggs, Luis Nani, Anderson, Shinji Kagawa, Tom Cleverley, Ashley Young

Angripere: Javier Hernandez, Robin van Persie, Wayne Rooney, Danny Welbeck

Powered by Labrador CMS