Skade på nøkkelspiller?

Sevilla vant generalprøven, men ikke alt var like positivt for Sevilla.

Det nærmer seg Champions League-åttendedelsfinalen mot Sevilla, og lørdag hadde Sevilla sin generalprøve.

Motstander var Las Palmas, og kampen ble spilt på Estadio Gran Canaria.

Det endte med seier – men det ble ikke en udelt positiv lørdag for Los Rojiblancos.

Wissam Ben Yedder har imponert stort i Champions League, og scoret blant annet i begge kampene mot Liverpool i gruppespillet. Også mot Las Palmas ble det mål, da han ga Sevilla ledelsen 1-0, noe som også var resultatet til pause.

Noen minutter før pause måtte Joaquín Correa ut med en hamstringskade. Det kan være et stort tap for Sevilla.

I andreomgang økte først Sevilla til 2-0 ved Pablo Sarabia, før Las Palmas reduserte på straffespark mot slutten av kampen. Det ble uansett tre poeng for Sevilla, og for første gang i 2018 har de vunnet to ligakamper på rad – så får tiden vise hva det kostet.

Montella roterte for øvrig ikke så veldig mye på laget.

Sevilla-Manchester United spilles på Ramón Sánchez Pizjuán Stadium onsdag 21. februar.

Sevilla: Rico – Jesus Návas, Gabriel Mercado, Clément Lenglet, Miguel Layún – Steven N’Zonzi, Guido Pizarro – Pablo Sarabia, Franco Vásquez (Roque Mesa, 76.), Joaquín Correa (Sandro, 43.) – Wissam Ben Yedder (Sergio Escudero, 86.).