Nå Spurs det, Levy

SESONGTIPS: Har Tottenhams omstridte formann endelig truffet med valget av ny manager?

Publisert Sist oppdatert

United.no har utfordret de andre toppklubbenes norske supporterklubber til å tippe utfallet av den kommende Premier League-sesongen. Først ut er Vidar Edell fra Tottenhams Venner.

Tottenham-formann Daniel Levy har siden 2001 skiftet ut managere hyppigere enn kresne nybileiere bytter ut sine doninger. Martin Jol, Juande Ramos, Harry Redknapp og Andrè Villas-Boas er noen av managerne som har blitt sendt ut dørene på White Hart Lane etter at de ikke innfridde Levys krav.

– Må få maks ut av laget

Ikke uventet ble Tim Sherwoods managerkariere i Tottenham også av det korte slaget og i sommer valgte Tottenham å hente arkitekten bak Premier Leagues største positive overraskelse sist sesong, Mauricio Pochettino.

Foran årets sesong hersker det derfor en betydelig optimisme blant fansen i Londons postdistrikt N17. Og denne gangen er optimismen langt på vei berettiget skal vi tro lederen av Tottenhams Venner, Vidar Edell.

– Forutsetningene for at Tottenham skal lykkes er at vi, i likhet med dere i United, har fått en ny manager som får maksimalt ut av spillerstallen, at vi lykkes med de nye spillerne vi har hentet og ikke minst at vi unngår skader på nøkkelspillere, forteller Edell.

Tror på Chelsea-gull

Lederen av Tottenhams Venner mener det også er andre faktorer som vil være avgjørende for om tabelltipset hans skal gå inn.

– Liverpool må ikke lykkes med å erstatte Luis Suarez. Dessuten trenger vi at erkerivalene våre i Nord-London tar et skritt tilbake og at det samme skjer med Everton. Når det gjelder valv av Chelsea som ligamester er det også under forutsetning av at de nye spillerne slår til, påpeker Edell.

Tips for topp 4:

1. Chelsea: Lykkes med nysigneringer, og har lært av sist sesong.

2. Manchester City: Maler videre.

3. Manchester United: Ny manager, får maks ut av gruppen og unngår skader på nøkkelspillere, «slipper» spill i Europa og har nødvendig antall vinnerskaller.

4. Tottenham: Nok en ny manager som må få maks ut av stallen. Trenger å unngå skader på nøkkelspillere, samt signere to til fire «riktige» spillere og treffe strategisk godt i alle valg

…og disse rykker ned:

18. West Ham

19. Burnley

20. QPR

Powered by Labrador CMS