– Tar for lang tid

SESONGTIPS: Tommy Steingrimsen mener det må komme flere forsterkninger snart, siden verdifulle poeng kan gå tapt.

Publisert Sist oppdatert

United.no-redaksjonen har telt ned til seriestarten med våre sesongtips, og selv om sesongen nå er i gang kan vi jo ikke avslutte før vi har lagt ut tipsene til Tommy Steingrimsen. Han ønsker seg, i likhet med de fleste andre, flere signeringer inn dørene.

Hva er en god United-sesong i dine øyne?
Vi er nødt til å være tilbake i Champions League neste sesong, så alt annet enn topp 4 vil være fryktelig tungt. Samtidig blir ikke det noen enkel jobb, så for meg er det å klare topp 4, en god sesong.

Hva frykter du mest?
Skader og mer «urgent transfer business» som ikke blir noe av. United trenger forsterkninger. Jeg elsker å se ungguttene få sjansen, men slik det er nå, vil det hvile for mye ansvar på dem.

En United-spiller det er verdt å se opp for den kommende sesongen?
Vanskelig å si før overgangsvinduet stenger. Blackett ser ut til å stå foran Keane i køen, og kan få en stor mulighet til å vise seg frem. Ser mest frem til å se hvordan Herrera gjør det i Premier League, og tror Mata vil ha en knallgod sesong.

Hva er det beste rådet du kan gi Louis van Gaal?
Jeg hadde aldri turt å prøve å råde han til noe som helst.

Hvem er vinneren på overgangsmarkedet så langt denne sommeren?
Chelsea. Trenger vel ikke noen forklaring på det.

Er du tilfreds med forsterkningene United har hentet?
Nei, men nå har jeg hørt noen rykter om Vidal og Di Maria (haha). Det tar for lang tid, og verdifulle poeng kan gå tapt i begynnelsen av sesongen. [OBS! Dette ble visst skrevet mens det stod 0-0, så slik sett må det kunne kalles en god spådom. Journ. anm.]

Bortsett fra United, hvilken klubb har Premier Leagues beste bortefans?
Synes alltid Swansea er flinke til å lage lyd, samtidig som det ikke blir noe særlig bråk ut av det. Newcastle imponerer også, med tanke på hvor langt de må reise til så og si hver eneste kamp.

Beste bortebane i Premier League?
Nå er det fortsatt en del baner jeg ikke har sett selv, men Selhurst Park var fin forrige sesong. Liker stemningen der, uansett om hjemmelaget taper eller vinner.

Beste minne fra fjoråret?
Champions League mot Bayern München. Jeg satt på min faste plass og tenkte at dette kunne bli siste CL-kamp på Old Trafford på flere år, så jeg nøt den fra begynnelse til slutt. Fantastisk atmosfære.

Brazil v Chile: Round of 16 - 2014 FIFA World Cup Brazil
GOD: Tommy Steingrimsen gleder seg til å se Alexis Sanchez i Premier League.

En spiller hos våre motstandere du beundrer i all hemmelighet?
Forrige sesong svarte jeg Stevan Jovetic… det ble ikke mye å se fra han i løpet av sesongen, så jeg får finne på noe annet nå. Får si at jeg gleder meg til å se Alexis Sanchez i Premier League.

Om du får nevne en spiller hos en motstander du ikke har særlig mye til overs for…
Nå som Suarez har forsvunnet så flyttes vel John Terry opp fra andreplassen på listen, tett fulgt av Samir Nasri.

Slik tror jeg Premier League ender:

Topp 3:
1: Chelsea
2: Man City
3: Man Utd

Nedrykk:
18: QPR
19: Leicester
20: Burnley

Powered by Labrador CMS