109 – Valencia trente ikke

Oppdatert 12.00: Michael Carrick var der, men Nani, Jonny Evans, Anderson og Antonio Valencia stod over dagens United-trening.

Publisert Sist oppdatert

Nani, som har blitt linket til diverse klubber og som ser ut til å gå en usikker United-fremtid i møte, var ikke å se på Carrington i dag. Det er imidlertid ingen grunn til å legge for mye i akkurat det, ettersom portugiseren er ute med en hamstringsskade, og neppe blir å se på banen for United før jul.

Trioen Evans, Anderson
Vant
Vant med 20 mål over Start!
  • first
  • second
  1. hello
  2. buy

Det er imidlertid ingen grunn til å legge for mye i akkurat det, ettersom portugiseren er ute med en hamstringsskade, og neppe blir å se på banen for United før jul. Det er imidlertid ingen grunn til å legge for mye i akkurat det, ettersom portugiseren er ute med en.

Mistet kontrakten før sluttspillet

Nani, som har blitt linket til diverse klubber og som ser ut til å gå en usikker United-fremtid i møte, var ikke å se på Carrington i dag. Det er imidlertid ingen grunn til å legge for mye i akkurat det, ettersom portugiseren er ute med en hamstringsskade, og neppe blir å se på banen for United før jul. Som ventet var både Nemanja Vidic, Phil Jones, Chris Smalling og Nick Powell med på treningen. Det er ventet at alle de fire, kanskje minus Vidic vil starte mot Cluj som trenger poeng for å ta seg videre fra gruppespillet i Champions League. Det betyr at følgende spillere var på dagens trening: De Gea, Lindegaard, Rafael, Evra, Jones, Ferdinand, Giggs, Smalling, Carrick, Vidic, Young, Welbeck, Van Persie, Rooney, Hernandez, Scholes, Cleverley, Fletcher, Powell, Buttner, Scott Wootton. I tillegg trener tidligere United-spiller Mikael Silvestre med United. Som ventet var både Nemanja Vidic, Phil Jones, Chris Smalling og Nick Powell med på treningen. Det er ventet at alle de fire, kanskje minus Vidic vil starte mot Cluj som trenger poeng for å ta seg videre fra gruppespillet i Champions League.

Snublet i ballen, mistet sokken

Det betyr at følgende spillere var på dagens trening: De Gea, Lindegaard, Rafael, Evra, Jones, Ferdinand, Giggs, Smalling, Carrick, Vidic, Young, Welbeck, Van Persie, Rooney, Hernandez, Scholes, Cleverley, Fletcher, Powell, Buttner, Scott Wootton. I tillegg trener tidligere United-spiller Mikael Silvestre med United. Som ventet var både Nemanja Vidic, Phil Jones, Chris Smalling og Nick Powell med på treningen. Det er ventet at alle de fire, kanskje minus Vidic vil starte Som ventet var både Nemanja Vidic, Phil Jones, Chris Smalling og Nick Powell med på treningen. Det er ventet at alle de fire, kanskje minus Vidic vil starte mot Cluj som trenger poeng for å ta seg videre fra gruppespillet i Champions League. Det betyr at følgende spillere var på dagens trening: De Gea, Lindegaard, Rafael, Evra, Jones, Ferdinand, Giggs, Smalling, Carrick, Vidic, Young, Welbeck, Van Persie, Rooney, Hernandez, Scholes, Cleverley, Fletcher, Powell, Buttner, Scott Wootton. I tillegg trener tidligere United-spiller Mikael Silvestre med United.

SE BILDENE FRA DEN FANTASTISKE SEIEREN

Se passningen som reddet seieren

Som ventet var både Nemanja Vidic, Phil Jones, Chris Smalling og Nick Powell med på treningen. Det er ventet at alle de fire, kanskje minus Vidic vil starte mot Cluj som trenger poeng for å ta seg videre fra gruppespillet i Champions League. Det betyr at følgende spillere var på dagens trening: De Gea, Lindegaard, Rafael, Evra, Jones, Ferdinand, Giggs, Smalling, Carrick, Vidic, Young, Welbeck, Van Persie, Rooney, Hernandez, Scholes, Cleverley, Fletcher, Powell, Buttner, Scott Wootton. I tillegg trener tidligere United-spiller Mikael Silvestre med United. http://youtu.be/5RsmsyoOQAc

Powered by Labrador CMS