U21 vant, Fletcher spilte hele kampen

Scott Woottons lykketreff allerede etter syv minutter i 1. omgang ble det eneste målet da Uniteds U21 lag slo Premier League-kollega Stoke.

Publisert Sist oppdatert
Men selv om seieren var gledelig nok, var det langt viktigere at Darren Fletcher spilte samtlige 90 minutter og klarte seg veldig bra.
I en kamp som svingte ganske mye i kvalitet var det kun United som maktet å finne veien til nettmaskene.
Til gjengjeld var det en nydelig scoring av Scott Wootton, som skrudde ballen i en nydelig bue over Stoke-keeper Carlo Nash.
Det store spørsmålet er om det var det han faktisk prøvde på, men uavhengig av svaret på det spørsmålet var det en nydelig scoring.

I 2. omgang kom Stoke bedre med og fikk feilaktig annullert en scoring for offside. Sam Johnstone i United-målet hadde en strålende dag på jobb og vartet opp med flere imponerende redninger. Joshua King startet på topp for United og selv om nordmannen ikke kom på scoringslisten, var han et konstant uromoment for Stoke-forsvaret.

Dermed fikk Warren Joyce sine menn en perfekt start på sesongen med seier mot et Stoke-mannskap som stilte med maksimalkvoten på fire overårige spillere (inkludert keeper).
Hva denne kampen betyr for Fletchers førstelagssjanser er nok for tidlig å si noe om, men uansett hvordan en snur og vender på det, det kan bare tolkes utelukkende positivt at skotten fullførte 90 minutter og det på en imponerende måte.
Stoke U21 – Manchester United U21 0-1 (0-1)
Barclays U21 Premier League
Weaver Stadium, Nantwich
0-1: Wootton (7)

Manchester United: Sam Johnstone; Michael Keane, Tom Thorpe, Scott Wootton, Tyler Blackett; Larnell Cole, Darren Fletcher, Ryan Tunnicliffe, Davide Petrucci (Michele Fornasier 69), Jesse Lingard (Frederic Veseli 90+3); Joshua King (Tom Lawrence 90+1).

Les også: Reservelagsligaen i helt nytt format | Joyce er sikker på troppen

Kampoppsett: U18 | U21

Powered by Labrador CMS