På fredag er ferien over

OPPDATERT Da samles United-spillerne på Carringtons Aon Training Complex for å ta fatt på forberedelsene til 2014/15-sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Deretter, over helgen, starter den virkelige oppkjøringen til 2014/15-sesongen. Da skal spillerne gjennom et intensivt program som i første omgang skal gjøre dem klare til årets sommerturné i USA.

Tøff motstand

vidic55
Trolig gjensyn med Nemanja Vidic, men da vil serberen være iført Inter-drakt!

Der venter – i motsetning til det som har vært vanlig på disse sommerturene – store navn og knallhard motstand i den såkalte International Champions Cup. Åtte klubber er påmeldt og inndelt i to grupper,  med United i Gruppe A sammen med andre storklubber som AS Roma, Internazionale og Real Madrid. Samtidig består Gruppe B av mindre klubber som AC Milan, Olympiakos, Manchester City og Liverpool.

Før turneringen sparkes igang, skal imidlertid United varme opp med Chevrolet Cup-møte med David Beckhams gamle klubb, LA Galaxy. Det oppgjøret skal spilles på berømte Rose Bowl i Los Angeles-forstaden Pasadena den 23. juli.

Men så, tre dager senere, braker det hele løs for alvor. Da stiller AS Roma på motsatt banehalvdel i Denver, Colorado. Tre dager derpå følger så Nemanja Vidics Inter Milan på Fedex Field i Washington DC, før det blir et virkelig gigantmøte med Real Madrid den 2. august.

Enorm interesse!

Interessen rundt sistnevnte oppgjør er så oppsiktsvekkende stor at samtlige 100.000 billetter som ble lagt ut for salg på Michigan Stadium, forsvant i løpet av 24 timer! Det er for øvrig ventet at hele 109.000 tilskuere vil befinne seg innenfor stadionportene når oppgjøret blåses igang.
Dette er i utgangspunktet siste kamp på USA-programmet. Men, om United går til topps i sin gruppe, venter det turneringsfinale på SunLife Stadium i Miami den 4. august.

Best av alt? Turnéen vises på TV2 Sport Premium/Sumo – både direktesendt og i reprise neste dag!

Powered by Labrador CMS