Slutt på ferien

Mandag morgen, 37 dager etter at 2010/11-sesongen ble avsluttet på Wembley, er det slutt på late dager for de fleste av Manchester Uniteds spillere.

Publisert Sist oppdatert

Da stiller troppen, med få unntak, igjen til trening på Carrington Treningssenter, for de første forberedelser til en ny sesong.

Noen, som Antonio Valencia og Javier Hernandez, vil glimre med sine fravær, opptatt som de er, og har vært, med landslagsforpliktelser i henholdsvis Sør- og Mellom-Amerika.

Men for de fleste venter en uke med knallharde forberedelser før spillerne og støtteapparatet vender sine neser mot vesterled. Der venter det enda mer trening, inkludert fem kamper på tvers av USA, fra Boston, New Jersey og Washington DC i øst, via Chicago og like til Seattle på landets vestkyst.

Vel hjemme igjen, etter å ha avsluttet turnéen mot FC Barcelona den 31. juli, venter Paul Scholes’ testimonialkamp mot Eric Cantonas New York Cosmos på Old Trafford den 5. august, før sesongen sparkes i gang med Community Shield-oppgjør mot Manchester City på Wembley to dager senere.

Joda, det begynner så smått å nærme seg en ny sesong!

Powered by Labrador CMS