United-reservene måtte gi tapt

United.no fulgte reservenes kamp i 3-2-tapet mot Yeovil.

Yeovil – United-reservene 3-2 (0-1).

United (4-4-2): Conor Devlin; James Chester, Joe Dudgeon, Craig Cathcart, Oliver Gill; Cameron Stewart (´72 Nicky Ajose), Magnus W. Eikrem, Rodrigo Possebon (´46 Robbie Brady) (´84 Jesse Lingard), Oliver Norwood (´67 Ryan Tunnicliffe); Joshua King, Ravel Morrison.

1. min: Kampen er i gang!

Stadion er nesten fullsatt!

25. min: Vi er over midtveis i den første omgangen. United startet friskt, men det er nå hjemmelaget som dominerer stort.

– United med stor mulighet når Joshua King spiller gjennom spisspartner Ravel Morrison. Men vertenes keeper redder med en lang fot.

36. min: Rodrigo Possebon sender United-reservene i ledelsen! Magnus Eikrem og Cameron Steward er sentrale i angrepet som ender i scoring. Scoringen kommer etter lavt skudd fra 16 meter, og går inn bak en dekket keeper. Possebons andre scoring i reservenes pre-season.

45. min: United leder fortjent 1-0 til pause.

– Begge lag kunne ha funnet nettmaskene ved flere anledninger i den første omgangen, men det er så langt bare blitt med Possebons ene. Devlin, Eikrem og Stewart har alle vært gode, i tillegg har stortalentet Morrison glimtvis vist noe av det han kan.

– Det meldes at mange bortesupportere har tatt turen til solfylte Huish Park.

46. min: Andre omgang er i gang!

– Rodrigo Possebon er blitt erstattet av Robbie Brady i pausen.

47. min: 1-1! Kalala utlikner for vertene umiddelbart etter hvilen med et hardt skudd i Devlins nærmeste hjørne.

49. min: 2-1. Yeovil har snudd kampen! Sam Williams får stå umarkert på en corner og h4 hjemmelaget i ledelsen. Svakt forsvarsspill av reservene.

51. min: 3-1! Hjemmelaget øker ledelsen, og nok en gang kommer scoringen etter hjørnespark! Det er vertenes Virgo som stiger høyest denne gang. Sjokkstart!

67. min: Ryan Tunnicliffe kommer inn for Oliver Norwood.

– United har kommet mer med i kampen etter sjokkstarten til 2. omgang. Joshua King får en fin mulighet, men setter ballen utenfor.

72. min: Nicky Ajose kommer inn for Cameron Stewart.

78. min: 3-2! Innbytter Robbie Brady reduserer for United etter en corner. Ny spenning i kampen!

84. min: Jesse Lingard erstatter innbytter og målscorer Robbie Brady med seks minutter igjen. Antas at det er snakk om en skade for sistnevnte.

Kampen er slutt – Yeovil vinner 3-2.

Manchester United-reservene tapte tilslutt 3-2 etter å ha startet 2. omgang grusomt. Kampen i seg selv var spennende med mange avslutninger til begge lag, men Yeovils fysisk sterke spillere trakk til slutt det lengste strået. Morrison var riktignok svært nære å utlikne på overtid, men keeper reddet fint. Dette var forøvrig Solskjærs første tap i pre-season siden han tok over som reservelagssjef.United.no kommer tilbake med spillervurderinger senere.

_______________________________________________________________________________

Før kampen:

United.no er på plass på Huish Park i Yeovil for å overvære treningskampen mellom League One-laget Yeovil og Ole Gunnar Solskjærs disipler.

Kampen er en veldedighetsmatch til inntekt for den tidligere Yeovil-spilleren Darren Way, som ble tvunget til å legge opp for noen måneder siden etter å ha vært involvert i en bilulykke i 2008. Les mer om reservenes oppkjøringskamp her.