Slutt på ferien!

OPPDATERT 11.55 Onsdag formiddag returnerer spillerne til Carrington, hvor de får møte sin nye sjef.

Publisert Sist oppdatert

(OBS: Bildet over er fra fjorårets preseason. I tillegg til Chicharito og Shinji Kagawa (bak), viser det italienske Davide Petrucci).

Nå som samtlige er tilbake (bortsett fra spillerne som har vært opptatt med landskamper i diverse av sommerens turneringer) får vi håpe at de har skjøttet formen mellom palmer og sus (hører du, Anderson?), og gir David Moyes mye å glede seg over før avreise til Bangkok neste onsdag, 10 . juli.

Allerede tre dager etter flyavgang sender han spillerne sine ut til sommerens første treningskamp, mot et såkalt «All Star-lag» sammensatt av spillere fra den thailandske Singha-ligaen. Og deretter går det slag i slag. 

Neste på programmet blir et seksdagersopphold i Sydney, inkludert kamp mot nok et «All Star-lag», denne gang fra den australske toppdivisjonen, før turen går videre til Japan.
I Nippon, solens eget land, venter det to kamper, inkludert møte med Shinji Kagawas første profesjonelle klubb – Cerezo Osaka, før turnéen avsluttes i Hong Kong den 29. juli.

Så blir det Stockholm

Første post på sjekklisten etter gjensynet med Europa, er AIK på Friends Arena i Stockholm, den 6. august. Så, den 9., blir det testimonialkamp til ære for Rio Ferdinand, mot Sevilla på Old Trafford, før det braker løs med Community Shield-oppgjør mot FA-cupvinnerne fra Wigan. Det skjer på Wembley den 11. august. Deretter? Jo, da er det klart for ligastart, mot Swansea på Liberty Stadium. Så joda, det nærmer seg!

Powered by Labrador CMS