Heaton

Se hvilke 18 spillere som trente under Heatons første økt

Nå er oppladningen til sesongen 2021/22 i gang på Carrington.

Publisert Sist oppdatert

Se bildegalleri nederst i saken!

Mandag var ferien over for flere av spillerne på Uniteds førstelag, da 18 spillere dukket opp til førstelagstrening, 40 dager etter det sure nederlaget for Villarreal i Europa League-finalen.

Treningen var riktignok preget av at flere av de største United-stjernene har spilt – og fortsatt spiller – i sommerens kontinentale landslagsturneringer.

LES MER: (+) Når kan Solskjær vente å ha spillerne sine tilbake?

Spillere som Bruno Fernandes, Marcus Rashford, Luke Shaw og Edinson Cavani er naturligvis ikke tilbake på treningsfeltet ennå – og vil etter alt å dømme heller ikke være det med det første.

Ungguttene i overtall på Heatons første økt

Mandagens bilder viser nemlig en særdeles ung gjeng. James Garner, Facundo Pellistri, Tahith Chong og Teden Mengi er alle tilbake fra sine utlån. Dylan Levitt er også å observere, til tross for at hans Wales ble slått ut av EM for mindre enn to uker siden.

Shola Shoretire, Anthony Elanga og Ethan Galbraith er også med på å dra snittalderen ned, sammen med Joe Hugill, som er avbildet på trening med førstelaget for aller første gang.

17-åringen imponerte virkelig på Uniteds aldersbestemte lag foregående sesong, der han scoret 20 mål på 35 opptredener.

Gutta (2)
PURUNG GJENG: Gjennomsnittsalderen på dette bildet er fortsatt i tenårene.

En som derimot drar opp snittalderen er 35-årige Tom Heaton, klubbens nyeste tilvekst. United kunne forrige uke annonsere signeringen av den erfarne sisteskansen, som dermed vender tilbake til klubben han forlot for elleve år siden.

Mason Greenwood er også tilbake i trening, etter skaden som tvang ham til å forlate Gareth Southgates provisoriske EM-tropp før det endelige uttaket.

Vi noterer oss også at Anthony Martial, Andreas Pereira, Jesse Lingard, Juan Mata, Aaron Wan-Bissaka og Phil Jones, spillere som ikke har vært del av EM-troppene til sine land, uteble fra mandagens fellestrening.

Heller ikke Dean Henderson eller Donny van de Beek, som begge måtte gi avkall på sine EM-plasser etter skade, var tilbake på trening.

Flere spillere med nye draktnumre

Til slutt legger vi også merke til at der de fleste spillerne trente i tøy med sine vanlige draktnumre, trente Heaton i tøy merket med nummer 22, som Sergio Romero pleide å ha som sitt draktnummer.

Om mandagens numre er noe å gå etter, vil Levitt, Shoretire og Hugill henholdsvis spille med numrene 35, 47 og 52 på ryggen om de får spilletid for førstelaget denne sesongen.

22
ARVER HAN ROMEROS NUMMER?: Tom Heaton ikledde seg i alle fall argentinerens gamle nummer på mandagens trening.

LES MER: Hvilke draktnumre er tilgjengelige for storfiskene United henter denne sommeren?

Disse spillerne dukker opp på treningsbildene, tatt av klubbfotograf Ash Donelon:

Keepere: Tom Heaton, Lee Grant, Nathan Bishop, Matej Kovar.
Forsvarsspillere: Alex Telles, Teden Mengi, Brandon Williams, Axel Tuanzebe.
Midtbanespillere: Shola Shoretire, Nemanja Matic, James Garner, Ethan Galbraith, Dylan Levitt.
Angripere: Anthony Elanga, Joe Hugill, Mason Greenwood, Tahith Chong, Facundo Pellistri.

Powered by Labrador CMS