Satser uten familien

Les hva Sergio Romero sier i sitt første intervju.

Publisert Sist oppdatert

Sergio Romero ble Uniteds femte sommersignering, da han skrev under på en treårskontakt natt til mandag norsk tid.

Den argentinske landslagskeeperen blir også Uniteds femte keeper, selv om det virker å være noe uavklart om han er hentet som erstatter for David de Gea eller utgående Victor Valdes.

Selv er han uansett overlykkelig over overgangen.

– Jeg har dratt til United uten familien og barna mine den nærmeste perioden for å kunne gjøre det som mulig er ut av denne muligheten. Jeg har forklart for familien min at dette er en fantastisk mulighet for oss. Derfor er vi veldig fornøyde, og jeg skal jobbe knallhardt for at dette skal fungere både for klubben og familien min.

– Kjenner du historien til klubben?

– Vel, en del av historien til klubben sitter ved siden av manageren hver dag, i form av Ryan Giggs. Han har vunnet alt som kan vinnes med klubben, og er fortsatt her. Han har levd hele livet sitt i klubben. Man må tenke på alle titlene klubben har vunnet, og alle spillerne som har utviklet seg her. De har alle spilt en viktig rolle i Uniteds historie. United er en av verdens største klubber nettopp på grunn av historien. Derfor er det også en drøm som går i oppfyllelse at jeg nå får ikle meg denne drakta.

– Hva synes du om spillerstallen her?

– Den er sterk, og med så mange fantastiske spillere vil man alltid kjempe om titlene i alle turneringer vi stiller i. Klubben viste forrige sesong at den ble sterkere igjen, og slik vil det fortsette. Hvis vi kan ta til oss alle managerens tanker så kan vi oppnå mye, sier han.

Les hele intervjuet hos manutd.com her.

Powered by Labrador CMS