SKREMTE OSS: Han hadde flere gode redninger, men var nær ved å sette et komisk selvmål.

– Jeg er alltid klar

Etter 17 uker på benken vartet Romero opp med flotte redninger mot Midtjylland i Danmark, uten en ordentlig oppvarming.

Publisert Sist oppdatert

På starten av 2015/16-sesongen var det Sergio Romero som voktet buret for Manchester United, men da De Gea ble værende i Manchester fremfor en overgang til Real Madrid, ble argentineren henvist til benken.

Siden har det bare blitt én kamp for Romero da United møtte Middlesbrough i ligacupen, helt til De Gea ble skadet under oppvarmingen før Uniteds møte med Mitdjylland 18.februar.

Etter 17 uker uten én eneste A-lagskamp voktet Romero buret mot Midtjylland da United besøkte danskene på deres hjemmebane. På onsdagens pressekonferanse kunne LVG meddele at De Gea fortsatt ikke er klar til å spille, noe som betyr spilletid på argentinske Sergio Romero.

FC Midtjylland v Manchester United - UEFA Europa League Round of 32: First Leg
Sergio Romero

I et intervju med United Review, snakket sisteskansen om viktigheten med et rolig sinn som back-up-keeper og konstaterte at han alltid er klar for kamp.

– Jeg er veldig heldig fordi jeg har et behersket hode på mine skuldre. Jeg må alltid være klar og vente på min mulighet til å spille.

– Jeg hjalp De Gea å varme opp da han plutselig ble skadet. Jeg fikk ikke muligheten til å varme opp ordentlig ettersom det bare var fem minutter til avspark.

– Mange av kampene er basert på hvordan jeg føler meg mentalt. Om jeg føler meg bra og avslappet er det ikke noe problem. Jeg kan spille like bra uten ordentlig oppvarming som jeg kan gjøre med halvannen times forberedelse.

– Jeg skulle ønske redningene mine kunne hjulpet laget enda mer enn hva det gjorde. Vi ønsket å kommet tilbake med et positivt resultat før møtet på Old Trafford, men dessverre klarte vi ikke det.

Romero stod en god kamp mot Midtjylland til tross for at kampen endte med et 2-1 tap. Argentineren scoret høyest på flere spillerbørser etter kampen, inkludert vår.

– Uavhengig av resultatet, redningene var viktig for meg ettersom de hjalp meg å bevise ovenfor meg selv at jeg alltid er klar til å spille og hjelpe lagkameratene mine hver gang jeg får en mulighet i fremtiden.

romero
GOD KAMP PÅ KORT VARSEL: Romero rakk ikke varme opp lenge før han måtte starte mot Midtjylland, men argentineren leverte en god kamp.

Sisteskansen trakk frem redningen mot Paul Onuachus heading som en av sine beste gjennom tidene.

– Det var en av de beste redningene jeg har gjort i hele mitt liv.

Torsdag kveld er det duket for oppgjøret som avgjør om United tar seg videre til Europaligaen 8-delsfinale. I United-buret vil vi trolig få se Sergio Romero. Så får vi bare håpe han varter opp med redninger av samme kaliber som sist om skuddene kommer.

Kampen kan du følge direkte her på united.no.

Powered by Labrador CMS