SOLID: Sergio Romero har vært god i United-buret denne sesongen.

Felicitaciones, Sergio!

OPPDATERT m/VIDEO Uniteds reservemålvakt fyller 30, og håper å få keeperplassen mot Saint-Étienne i bursdagsgave.

Publisert Sist oppdatert

Den argentinske landslagskeeperen ble hentet til United foran 2015/16-sesongen som dekning for David De Gea. Den jobbinstruksen har han så langt skjøttet til alles tilfredshet.

At det stort sett går lang tid mellom hver opptreden ser ikke ut til å affisere Sergio Romero i særlig grad. Han leverer varene når han blir bedt om det, og lar seg sjelden overliste av motstandernes angripere. Det fremgår klart av hans personlige statistikk, som viser at han kun har sluppet inn 8 mål på 18 vikaropptredener, og – at han har gått av banen hele 12 ganger uten å ha sluppet motstanderne til i det hele tatt.

I dag, 22. februar, samme dag som han har sjansen til å få sin 19. opptreden når United møter Saint-Étienne til returkamp i Frankrike, runder Romero sine første 30 år.
Måtte det bli en dag å minnes med glede, enten han blir tilgodesett med spilletid eller – som så ofte før – må ta til takke med en plass på benken.

– Jeg er i god form

Selv håper selvsagt den ferske 30-åringen at José Mourinho velger å la ham beholde keeperhanskene han har fått låne i de to siste kampene, mot Saint-Étienne sist torsdag og mot Blackburn på Ewood Park tre dager senere.

– Jeg føler meg i god form og gleder meg over å ha fått spilletid, sier han til ManUtd.com i anledning dagen.

– Ønsker å bevise at jeg er god nok

– Det er bestandig viktig å få sjansen til å hjelpe dine lagkamerater, og jeg trenger kamper for å beholde plassen på det argentinske landslaget. Disse kampene gir meg også en mental oppkvikker, fordi de forteller meg at jeg er i stand til å prestere på dette nivået, både i ligaen og på landslaget.

– I det hele tatt har jeg en veldig positiv innstilling. Derfor jobber jeg også knallhardt for å være klar når muligheten byr seg. Og, når jeg først får sjansen, forsøker jeg å ikke kaste den bort. Jeg ønsker å vise alle at jeg er klar til å spille, og at jeg er god nok.

– Hovedmotivasjonen er likevel å bevise noe for meg selv. Jeg blir skuffet når jeg ender opp på benken, men når jeg først får sjansen, prøver jeg å bevise, både overfor meg selv og familien min, at jeg er mann for jobben.

Her kan du lese hele saken

Powered by Labrador CMS