– Alle turneringer er viktige

Sergio Romero er motivert til cupkampene, og melder seg klar til innsats.

Publisert Sist oppdatert

Sergio Romero har spilt i den ene (mot Northampton) av sesongens to ligacupkamper, og i to Europa League-gruppespillskamper, og det er kanskje ikke helt utenkelig at han får sjansen igjen i onsdagens kamp mot West Ham.

Argentineren er i alle fall motivert til cupturneringene.

– Jeg mener at alle turneringer vi er involvert i er viktige. Vi vet at det alltid er viktig at United går til finalen, og selvsagt enda bedre om vi vinner, sa han til MUTV.

david de gea
KLART FØRSTEVALG: David de Gea.

Det er nok heller lite sannsynlig at han tar over De Geas plass i førsteelleveren på permanent basis, men 29-åringen er klar til innsats om det er behov for ham.

– Jeg er alltid klar og villig til å spille. Jeg trener alltid hardt, og jeg prøver å konsentrere meg slik at øktene gagner meg når sjefen trenger meg. Han ga meg muligheten til å spille i Europa League for noen dager siden [mot Feyenoord], og ting gikk bra. Vi vant, noe som var det viktigste, vi trengte seieren. 

– Så om jeg blir bedt om å spille, så vil jeg forberede meg og prøve å prestere på lignende vis som i den Europa League-kampen, og hvis ikke vil jeg trene hardt til neste gang. Du må alltid være 100% klar, og det er fortsatt hva jeg alltid sikter mot. 

– Det hadde vært en stund siden jeg hadde spilt for klubben, så når du spiller og ting går bra… jeg sier det igjen, det viktigste for oss var å vinne kampen, ikke å holde nullen, men at jeg ikke slapp inn mål gir meg litt ekstra selvtillit og trygghet – noe som også er viktig. Det igjen forsikrer manageren, mine lagkamerater og alle i klubben om at jeg er i brukbar form.

GettyImages-579196696
TRENER GODT: Sergio Romero.
Powered by Labrador CMS