Manchester United v Watford - FA Cup Third Round

– Vinnermentaliteten må være en selvfølge i denne klubben

Publisert Sist oppdatert

Søndag holdt Ole Gunnar Solskjær litt uventet (etter UEFA-instruksjon) en pressekonferanse som handlet om Europa League-finalen, og som vanlig i UEFA-arrangerte pressekonferanser var det også en spiller som snakket med pressen.

Denne gangen var det Scott McTominay.

– Det er lett for meg å ikke være så positiv etter den uka vi har hatt med tanke på resultater, men vi har hatt tre kamper på fem dager. Det vil være vanskelig for enhver stall, ikke bare vår, sa McTominay.

Han ble videre spurt om hva dette troféet kan bety på veien mot enda viktigere troféer.

– Det er den vinnermentaliteten som må være en selvfølge i denne fotballklubben. Vi må gå inn i enhver turnering som om det er den siste kampen vi spiller. Vi må kjempe hver eneste dag for å bevise for trenerne at vi bør være på laget, og at vi har alt det en Manchester United-spiller trenger: hardt arbeid, viljestyrke, kvalitet og vinnervilje. Og det siste er sannsynligvis det viktigste. Vi er i den avgjørende fasen av sesongen nå, og vi må ha spillere på laget som er villige til å gjøre absolutt alt som står i deres makt for å hjelpe oss med å vinne. 

LES OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær: – Får ikke noen premie for å møte opp

– Om en får den vinnerfølelsen, så kommer en til å bli bedre og mer erfaren i den neste finalen en spiller, det sier seg selv. Om det vil direkte endre hele mentaliteten i gruppa – hvem vet? Vi må ha spillere som allerede har vinnermentaliteten i seg fra starten av. Det kan ikke bare forandre seg fordi du har vunnet et trofé, og plutselig er det «jeg er en vinner nå». Du må være det fra starten av, sa Lancaster-gutten, som også ga uttrykk for at han vil at United skal gå skikkelig inn for å vinne Premier League.

FRA VEIEN MOT FINALEN: Scott McTominay og United mot AC Milan, i bortekampen som endte med en 1-0-seier.
FRA VEIEN MOT FINALEN: Scott McTominay og United mot AC Milan, i bortekampen som endte med en 1-0-seier.

McTominay omtalte videre kampprogrammet United har vært gjennom de siste månedene som bare rot, men mener at Uniteds tilnærming til det har vært god.

– Forhåpentligvis får vi belønningen på slutten av sesongen i form av et trofé.

Både mot Fulham på tirsdag og mot Villarreal kommer det til å være supportere til stede, og det ser virkelig McTominay frem til.

– Få fansen inn igjen, mann! Jeg sa det, jeg tror det var etter kampen her om dagen, at vi er desperate etter å få følelsen av adrenalin vi får fra alle folka inne på stadion. 

Han scoret for øvrig det forrige United-målet som ble scoret foran Old Trafford-publikummet da han punkterte kampen mot City like før slutt i mars 2020.

PUNKTERTE KAMPEN MOT NABOEN: Scott McTominay feirer fremfor United-fansen.
PUNKTERTE KAMPEN MOT NABOEN: Scott McTominay feirer fremfor United-fansen.

Les alt McTominay sa her.

Powered by Labrador CMS