GettyImages-1361958091

– Manageren krever at vi må vise oss frem

Scott McTominay røper noen av kravene som manager Ralf Rangnick har stilt til spillerne.

Publisert Sist oppdatert

McTominay og United hadde mye å revansjere etter den svake kampen mot Newcastle og United fikk en solid start på kampen.

Allerede etter knappe åtte minutter fant Scott McTominay en ørliten åpning og sendte United i føringen med et velplassert skudd like utenfor 16-meteren.

– Sansynligvis var 1. omgangen, som et lag, det beste vi har vist under ham. Vi ble litt svakere etter pause uten at jeg helt kan forklare hvorfor, men vi må sørge for å fullføre 90 minutter slik vi spilte i 1. omgang. Vi måtte slå tilbake etter Newcastle-kampen, sier McTominay i et TV 2-sendt intervju.

Var tvilsom helt til i ettermiddag

Lenge var det usikkert om Scott McTominay kom til å spille i det hele tatt. Midtbanespilleren fikk en smell mot Newcastle og var usikker helt til i ettermiddag da avgjørelsen ble tatt om at han skulle spille.

GettyImages-1361958228
JUBELBRØL: Scott McTominay har akkurat sendt United i føringen og gratuleres av lagkameratene.

McTominay ble heldigvis klar og røper at meldingen fra Ralf Rangnick etter Newcastle-kampen var klar:

– Vi måtte hold ballen bedre. Ja, vi skulle ha mer energi, men mål hjelper for energien. Vi tilpasser oss fremdeles en ny manager. Vi har ikke vært bra nok sesongen sett under ett, men nå må vi vise oss frem. Manageren er klar på det. Både han og trenerteamet er krever mye fra oss, sier McTominay.

Kunne scoret flere

McTominay sendte avgårde det forløsende skudde som ga United den viktige 1-0-scoringen, men skotten kunne fort scoret både ett og to til mot Burnley.

– Jeg har vært dypere i banen denne sesongen, mens jeg fikk muligheter til å gå frem forrige sesong. Det var en stor redning av keeperen før Ronaldos mål, og han hadde en bra en i 2. omgang også, smiler McTominay.

 

Manchester United v Burnley - Premier League
BREDE GLIS: Edinson Cavani og United-spillerne kunne endelig smile igjen etter 3-1 mot Burnley. Alle scoringene kom i 1. omgang, men Cavani vær nær ved å øke til 4-1 etter hvilen.

Etter kampen mot Newcastle fikk flere av spillerne kritikk for å ha vist et dårlig kroppsspråk. McTominay mener det kan forklares med frustrasjonen som spillerne følte, men sier Rangnick har gitt klar beskjed om at han ikke vil se  kroppsholdninger som utstråler negativitet. 

– Han har satt en strek og sagt han ikke vil se det mer så vi er ferdige med det. Nå handler det om Wolves og den kampen er den viktigste nå. Det er en gammel klisjé, men vi lærer og tilpasser oss en ny manager, forklarer McTominay.

Helt på slutten hadde han en hilsen til en annen manager. På tribunen satt nemlig Sir Alex Ferguson som fyller 80 år nyttårsaften.

– Happy Birthday til Sir Alex. For en legende, smilte McTominay som håpet resultatet og scoringen hans var en passende presang.  

Powered by Labrador CMS