Tror ikke Nasri kommer

Sir Alex Ferguson tror franskmannen har blitt enig med en annen klubb, og hinter til at Paul Scholes’ erstatter kanskje finnes i egne rekker.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United landet tidligere i kveld i Boston, og Sir Alex Ferguson holder nå pressekonferanse i den amerikanske storbyen. Ikke overraskende kom det spørsmål om hvordan han ser på midtbanesituasjonen, og hvordan han har tenkt å erstatte Paul Scholes.

– Hvordan erstatter man noen som Paul Scholes? Det er veldig vanskelig. Hvis man skal plukke de fire beste midtbanespillerne i verden, ville han vært der sammen med Xavi og Iniesta, og så måtte man ha valgt en fjerdemann.
– Jeg mener at han er av de fire beste midtbanespillerne i verden. Hvordan skal vi løse det? Kanskje de neste ukene vil hjelpe oss med det. Kanskje noen vil komme opp fra ungdomslagene, eller en av de andre unge spillerne kan ta steget?.

På spørsmål om sjansene for å hete Samir Nasri, som er en av spillerne som har vært kraftig aet til United den siste tiden, til Old Trafford, virket ikke Fergie spesielt optimistisk.

– Jeg tror ikke han kommer til United, sa Ferguson om franskmannen, og heller dermed kaldt vann i årene på de som hadde håpet å få Arsenal-spilleren til United.

– Det er alt jeg kan fortelle dere. Jeg tror han har blitt enig om å dra et annet sted. Men det er også mulig han blir i Arsenal. Det er en mulighet for det.

Mye tyder på at ‘et annet sted’ vil vise seg å bety Manchester City, som etter ryktene de siste dagene skal være svært nære å sikre seg Nasris tjenester. Ferguson benyttet også anledningen til å tviholde på Nasri nok en sesong, for så å måtte gi slipp på han gratis.

– Det er hans (Wengers, journ. anm.) avgjørelse. Og den vil være modig. Men jeg er ikke så sikker på om styret i Arsenal ville satt pris på det, mener den rutinerte skotten.

Powered by Labrador CMS