– Klubben er massiv

Sam Johnstone tar store steg i Aston Villa.

Publisert Sist oppdatert

Sam Johnstone er for tiden på utlån til Aston Villa, og den unge målvakten nyter av regelmessig spilletid.

Treneren i Aston Villa er ingen ringere enn tidligere United-spiller Steve Bruce.

– Jeg har hatt låneopphold andre steder, men så langt har ingenting vært større enn Aston Villa, sa Johnstone til manutd.com.

På trening like før overgangen til Villa: Sam Johnstone.

Fem «clean sheats» på de siste seks kampene sier sitt – og Johnstone har muligheten til å pynte ytterligere på den statistikken når Norwich kommer på besøk til Villa Park til helgen.

Alle poeng er viktige for Birmingham-klubben, en klubb som fortjener å spille i Premier League, hvis vi skal tro Johnstone.

– Klubben er massiv. Det er en Premier League-klubb, og forhåpentligvis kan jeg hjelpe til med å få de opp igjen. Det var dette jeg ønsket den første halvdelen av sesongen, og da muligheten til å komme hit dukket opp, kastet jeg meg på den. (…) Det var en tøff start, jeg hadde ikke spilt førstelags-fotball på over et år, men jeg håper folk nå ser hva jeg er god for.

Trengte førstelagsfotball

– Jeg trente bra med Manchester United, men det kan ikke måle seg med førstelagsfotball. Det handler om å få hele kampfølelsen tilbake, timing, omgivelser, reaksjonstid og alt det der. (…) I takt med resten av laget, begynner ting virkelig å komme seg nå. Nysigneringene har satt sitt preg på laget, og nå ser alle hvor gode vi faktisk er.

Videre snakker Johnstone om hvor viktig Steve Bruce har vært for utviklingen, og hvordan det er å spille med tidligere United-spillere i Aston Villa.

Intervjuet i sin helhet kan du lese her.

Nå som ryktene om David De Gea igjen får vind under vingene, kan Johnstone være mannen som overtar plassen som førstekeeper, eller er det fortsatt et stykke frem for talentet?

Powered by Labrador CMS