malacia240522

– Har fortalt Lyon at han velger United

Mye tyder på at Tyrell Malacia (22) signerer for Manchester United i løpet av kort tid.

Publisert Sist oppdatert

I løpet av bare noen timer gikk venstreback Tyrell Malacia fra å være så godt som klar for Lyon til å bli høyaktuell for Manchester United, som ifølge Fabrizio Romano kastet seg rundt i et forsøk på å kuppe Feyenoord-spilleren tirsdag.

Nå melder franske L’Equipe at Malacia har gitt Lyon beskjed om at han kommer til å velge Manchester United. Det innebærer i så fall at Luke Shaw og Alex Telles har fått ny konkurrent over natten.

Lyon har også gitt opp jakten, ifølge troverdige Adam Crafton i The Athletic.

Tirsdag uttalte Feyenoord-presidenten at klubben er enig med United om overgangssum. Dermed var det kun de personlige betingelsene som gjenstod. Ifølge Romano var partene i dialog tirsdag kveld, og igjen onsdag.

Klubbene skal ifølge Romano ha blitt enige om en overgangssum på 15 millioner euro + 2 millioner euro i potensielle tilleggsklausuler.

Ifølge nederlandske Voetbal International er det nesten enighet mellom Malacia og United om de personlige betingelsene.

Klubbene er enige

– Vi er enige med Manchester United. Nå er det opp til Malacia. Vi venter på at han skal ta en avgjørelse. Sier han ja til United, er overgangen nært forestående, forteller Feyenoord-direktør Frank Arnesen til det nederlandske nettstedet 1908.nl.

Arnesen skal ifølge Algemeen Dagblad (her gjengitt av Sport Witness) ha vært svært glad for Uniteds tilbud – trolig mye på grunn av timingen. De Telegraaf skriver at det er viktig at overgangen fullføres raskt slik at Feyenoord får inkludert salget i regnskapsåret for sesongen som gikk.

Malacia spiller til daglig for Feyenoord i Æresdivisjonen. Han har gjennom sommeren vært sterkt linket til Lyon, som angivelig også har fått et bud med en totalramme på omtrent 15 millioner euro akseptert.

United.no vet at klubben var i kontakt med Malacias representanter så sent som i mai og at klubben har fulgt nøye med på backens situasjonen siden.

Malacia startet 32 seriekamper og noterte seg for fire målgivende og én scoring denne sesongen. Han har også fem A-landskamper for Nederland.

Powered by Labrador CMS