– Byr snart på Carvalho

Sport Witness tror Sporting Lisboa ser etter erstatning for William Carvalho allerede.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider i sommer med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i ulike land og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

I dag kommenteres ryktene som linker William Carvalho til Manchester United.

Av: Sport Witness

VM-SPILLER: William Carvalho, her i aksjon mot USAs Jermaine Jones.
VM-SPILLER: William Carvalho, her i aksjon mot USAs Jermaine Jones.

Forrige søndag hentet vi frem uttalelser fra Zero Zero i Portugal, som hevdet at Manchester United hadde sendt representanter til Lisboa for å forhandle William Carvalho-overgangen. Sporting Lisboa har jevnlig uttalt at Carvalho bare vil gå dersom €45 millioners-utkjøpsklausulen hans blir betalt, men det er vel egentlig bare den portugisiske klubens mest ønskelig – og beste – løsning, i realiteten burde de egentlig ha klart seg med en mindre sum, €35 ville nok holdt.

Den eneste grunnen til at prisen går opp til €45m er at de ønsker å skape en liten auksjonssituasjon, og det er det Sporting har forsøkt å gjøre de siste månedene, men det har tilsynelatende ikke vært nok interesse til at de fortsatte skikkelig.

Record sier det er fordi Sporting forventer at Manchester United kommer med et bud på Carvalho snart og dersom det er høyt nok, blir klubben for fristet til å si nei. Derfor sier Record at Sporting er så ivrige på å bringe inn en potensiell erstatter for midtbanespilleren.

Manchester United har jevnlig blitt linket til Carvalho, men ting har gått rolig for seg før uttalelsene fra Zero Zero. Dersom et møte faktisk ble avholdt forrige søndag, ville det ha kommet som en overraskelse dersom United ikke har kommet med et bud.

Følg Sport Witness på Twitter her.

Powered by Labrador CMS