Sår tvil om Fernandes-rykter

Er det faktisk bevegelse i forhandlingene om Bruno Fernandes? Eller er det Sporting Lisboa som forsøker å få det til å se sånn ut?

Publisert Sist oppdatert

Det er ikke første og neppe siste gang Manchester United kobles til en av «hittene» i den portugisiske serien, og som med sagaene om Ezequiel Garay, Nicolas Gaitan og Victor Lindelöf kommer portugisiske medier stadig med nye oppdateringer rundt situasjonen til Bruno Fernandes.

De siste ryktene hevder at Sporting-spillerens agent, Miguel Pinho, befinner seg i England for å gå i forhandlinger med Manchester United og Tottenham.

LES OGSÅ: Fredagens rykter

PREMIER LEAGUE NESTE? Bruno Fernandes kobles til Manchester United og Tottenham. Her i aksjon for Portugal sammen med United-ikon Cristiano Ronaldo.

Agent i England?

Nettstedet Sport Witness har gjennom flere år gjort det til sin spisskompetanse å dissekere rykter. De skriver at portugisiske medier på mange måter spiller på lag med landets klubber, som gjerne eksporterer sine beste spillere til europeiske giganter for store summer.

I dette tilfellet er det to aviser som kommer med opplysninger om Bruno Fernandes.

Correio da Manha: Rapporterer at Pinho har reist til England for å forhandle med United og Tottenham, og at Sporting-president Frederico Varandas har bedt agenten om å akselerere prosessen. 

A Bola: Skriver også at det er kontakt mellom agenten og de to engelske klubbene, og hevder samtidig at det ikke vil ta lang tid før Sporting får et bud de kan akseptere. Også her brukes ordet «akselerere». Fredag kom A Bola med en ny oppdatering der de understreker at United er i førersetet og at prisen kan ligge på rundt 55 millioner euro.

LES OGSÅ: – Enige om pris og lønn

OPPSLAG: Slik så avisene i Portugal ut torsdag.

– Ønsker at ting skal skje

Sport Witness viser til den hyppige bruken av ordet «akselerere» og utelukker ikke at de portugisiske mediene som så mange ganger tidligere forsøker å skape blest rundt en av landets mest attraktive spillere.

– Når vi leser mellom linjene, virker det som noen har lekket opplysninger om reisen til Pinho, at United og Tottenham er interessert, og at det er Sportings ønske at ting skal skje, skriver nettstedet.

– Det kan være at ting er i bevegelse rundt Bruno Fernandes. Det er i alle fall det hans agent og Sporting forsøker å få det til å se ut som.

At ingen engelske medier har rapportert om Pinhos tur til England styrker ikke ryktet. De har tvert imot skrevet at Manchester United for øyeblikket kun konsentrerer seg om å fullføre overgangen til Aaron Wan-Bissaka.

Samtidig virker Sport Witness mer overbevist av det A Bola skriver fredag. At det ligger i kortene at det kommer et United-bud på et tidspunkt. De påpeker at prisen på 55 millioner euro, noe som tilsvarer ca. 50 millioner pund, er mer realistisk enn prisene på 70-80 millioner euro som har blitt nevnt tidligere. Det nevnes at årsaken til at forhandlingene drøyer kan være situasjonen rundt Paul Pogba. United er ikke avhengig av pengene, men dersom franskmannen blir værende, er det ikke sikkert det er plass til Fernandes i laget.

Joao Felix, som skal være klar for Atlético Madrid, og Benfica-stopper Ruben Dias har også vært koblet til Manchester United i sommer.

Powered by Labrador CMS