Tottenham Hotspur v Brighton & Hove Albion - Premier League

Ryktesaker, uke 16

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 23. april

08.20: Fabrizio Romano skrev tidligere i uka at en overgang for Alexis Mac Allister anses som 100 prosent garantert og at det forventes en tidlig overgang. Videre skrev han at United og Liverpool kom til å snakke med den unge argentineren.

Lørdag kveld skrev han at klubbene fortsatt er interessert i Brighton-spilleren og at samtalene vil finne sted snart.

Lørdag 22. april

09.28: Troverdige John Percy i Daily Telegraph skriver at det nå er forventet at dette blir sommeren hvor Rúben Neves omsider forlater Wolverhampton, og at de nå forbereder seg på livet uten klubbens beste spiller. Daily Mails Samuel Draper videreformidler dette, og skriver at dette er godt nytt for United, Arsenal, Real Madrid og Barcelona, som alle nevnes som klubber som er lystne på å hente Neves i sommer.

Draper er nok ikke den i Daily Mail som følger United tettest, men vi nevner det likevel siden Neves jo tross alt har blitt koblet til United en del ganger tidligere også.

Fredag 21. april

11.46: Mjällby-sportsdirektør Hans Larsson forteller i et intervju med danske Tipsbladet at United er blant klubbene som har sett på 19 år gamle Otto Rosenberg, som har fått sitt gjennombrudd på midtbanen i Allsvenskan.

United skal ikke være alene blant engelske lag om å ha sett på ham, og en nederlandsk klubb skal også ha sett på Rosenberg, mens danske Viborg og AFG også har speidet på Mjällby-spilleren.

Her kan en se Rosenberg score for Sveriges U21-landslag:

08.14: Gazzetta dello Sport skriver (her gjengitt av Sport Witness) at Chelsea, Manchester United og PSG er klubbene som har vist mest konkret interesse i Victor Osimhen.

United skal ha en fordel sammenlignet med Chelsea siden United kommer til å ha europeisk fotball de kan tilby Osimhen, og det nevnes også at United virker mer interesserte.

Torsdag 20. april

13.50: Manchester United har lagt til den danske 20-åringen Rasmus Højlund på listen over aktuelle spisser klubben ønsker å hente i sommer, skriver David McDonnell i Mirror

Dansken vurderes som særlig interessant fordi han både er langt yngre, og ikke minst rimeligere enn Harry Kane. Mens Tottenhams storscorer vil koste United minst 100 millioner pund, vil Højlund trolig kunne bli United-spiller for rundt 60 millioner pund. 

McDonnell skriver også at United har Napoli-spissen Victor Osimhen på blokken og at det er ventet at den italienske ligalederen vil kreve minst 80 millioner pund for sin spissjuvel. 

08.30: Tottenham-formann Daniel Levy er fast bestemt på å beholde Harry Kane i London til tross for en stor interesse fra blant andre Manchester United. I et intervju med Cambridge University sin Youtube-kanal forklarer Levy også at ikke alt handler om troféer. (Levy snakker om Kane rundt 14 minutter ut i intervjuet)

– Selvsagt kan han (Harry Kane, red anm) vinne et trofé med Spurs, men han er en legende og det er også viktig. Han er Tottenhams mestscorende spiller og har skapt historie. Jeg håper det vil bli reist en statue av Harry Kane ved stadion en dag.

Onsdag 19. april

12.33: Samuel Luckhurst i Manchester Evening News skriver at United har vært i samtaler med Jeremie Frimpongs representanter. Ten Hag skal være fast bestemt på å hente en ny høyreback, og han skal være fan av den 22 år gamle nederlenderen.

Luckhurst skriver ellers at det å hente en spiss er det United prioriterer denne sommeren, og Harry Kane skal være Ten Hags foretrukne overgangsmål. Han ønsker også å få inn en yngre midtbanespiller, og det er også ventet at United vil jakte på en ny midtstopper hvis Victor Lindelöf eller Harry Maguire forlater klubben.

11.32: Den argentinske journalisten César Luis Merlo (som skal være troverdig) hevder at United og Liverpool leder an i jakten på Brightons Alexis Mac Allister, som trolig forlater Brighton i sommer.

Arsenal følger også med, men har ikke konkretisert interessen like mye ennå.

24-åringen var en viktig brikke for Argentina under VM, og hadde blant annet en målgivende pasning i VM-finalen.

07.57: Rob Dawson i ESPN skriver at det nærmer seg enighet om David de Geas nye kontrakt.

Det vil være snakk om en kontraktsforlengelse hvor De Gea går ned i grunnlønn, men får større prestasjonsbaserte bonuser. Det skal være enighet rundt mesteparten i kontrakten, men samtaler fortsetter rundt struktureringen av den. De Geas nåværende kontrakt går ut i sommer, og United har muligheten til å benytte seg av en forlengelsesopsjon, men ifølge Dawson tror ikke klubben at det blir nødvendig siden de regner med å få på plass en avtale.

United følger med på flere keepere før sommerens overgangsvindu, men Ten Hags prioritet er å få på plass en spiss i toppklasse, i tillegg til interessen for midtbanespillerne Jude Bellingham og Frenkie de Jong.

Tirsdag 18. april

20.00: Marseille har muligheten til å hente Eric Bailly permanent når låneavtalen går ut, men den franske klubben kommer ikke til å utløse denne opsjonen, melder Fabrizio Romano.

Det betyr at midtstopperen i utgangspunktet vil returnere til Manchester United, selv om klubben skal være forberedt på å la ham gå til sommeren.

16.40: Med Luke Shaw og Tyrell Malacia i troppen, er det ikke utenkelig at Alex Telles heller ikke neste sesong blir å se i United-trøya. Denne sesongen er han utlånt til Sevilla, men ifølge Torcedores (her gjengitt av Sport Witness) er 30-åringen øverst på ønskelista til Flamengo, som skal ønske hente ham i sommer.

Den brasilianske klubben skal angivelig ha tatt kontakt med United på lørdag, og skal ønske å hente Telles på et lån med opsjon på kjøp.

Flamengo ansatte nylig Jorge Sampaoli som deres nye hovedtrener, mannen som hentet nettopp Telles til Sevilla, men fikk sparken tidligere i år.

13.38: Italienske Corriere dello Sport skriver om United-interesse for 27 år gamle André Onana, som potensielt kan være til salgs denne sommeren. Ten Hag ønsker seg en annen keepertype som er bedre med ballen i beina, hevdes det.

Inter trenger å gjøre et stort salg i sommer, og opprinnelig var planen at det var Denzel Dumfries som skulle bli det, men et fallende prestasjonsnivå fra nederlenderen har gjort at de må se seg om etter andre de kan tjene penger på. Onana skal være det mest logiske alternativet, og Inter ønsker seg minst 40 millioner euro (35,3 millioner pund i nåværende kurs) for den høyreiste keeperen. United skal være den klubben som har tatt de mest konkrete stegene mot en slik signering, skriver den italienske avisa.

Onana spilte for Ten Hag i Ajax.

Enn så lenge tar vi dette med en solid klype salt før bedre kilder melder om dette.

08.17: Fra tyske SPORT1 oppdateres det litt om hva Victor Osimhen tenker om fremtiden, i lys av interesse fra Bayern, Manchester United og Chelsea. 24-åringen skal være en stor fan av Premier League, men skal også være åpen for en retur til Bundesliga.

Osimhen startet seniorkarrieren sin i Wolfsburg, og kjæresten er født og oppvokst i Tyskland.

Napoli vil kreve mer enn 100 millioner euro for Osimhen, hevdes det videre.

Mandag 17. april

17.15: Rapporter fra tyrkisk media (her gjengitt av Sport Witness) melder om at United er interessert i Galatasaray-unggutt Efe Akman.

Skulle det være interesse vil United likevel møte stor motstand i jakten på 17-åringens underskrift. Ajax skal ha den unge midtbanespilleren høyt oppe på sin ønskeliste.

Fortsatt har Akman til gode å debutere for Galatasarays førstelag, men har gjennom gode prestasjoner i UEFA Youth League blitt lagt merke til av store klubber rundt om i Europa

08.10: Besiktas ønsker å hente tilbake Wout Weghorst til sommeren, hevder The Sun. Spissens utlån til den tyrkiske klubben fra Burnley ble som kjent avbrutt i vinter, da United valgte å hente ham på lån ut sesongen.

Burnley skal selv være villige til å selge Weghorst i sommer, men en permanent overgang til United sies på nåværende tidspunkt å være usannsynlig.

Powered by Labrador CMS