jones

Ryktesaker, uke 44

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 7. november

15.15: The Sun skriver at hele 13 klubber er interesserte i Uniteds Phil Jones. Newcastle og Watford skal angivelig begge være interesserte i å hente stopperen på lån i januar.

Flere Championship-klubber, deriblant Wayne Rooneys Derby, skal også være lystne på å hente Jones på en midlertidig overgang.

10.20: Christian Falk, sjefsfotballskribent i tyske Bild, skriver at tidligere Schalke- og Leipzig-trener Ralf Rangnick fortsatt er interessert i United-jobben, dersom Ole Gunnar Solskjær skulle få sparken.

Falk har tidligere meldt at Rangnick var blant alternativene for United da Solskjærs fremtid var usikker tilbake i 2019.

Lørdag 6. november

11.20: Det virker overhengende sannsynlig at Edinson Cavani forlater United når kontrakten hans går ut neste sommer. Forrige sesong ble det lenge rapportert at spissveteranen ville ta turen tilbake til Sør-Amerika allerede etter førstesesongen i United, men Cavani bestemte seg til slutt for å ta ett år til på Old Trafford.

Nå skriver ESPN i Brasil at sambalandet kan bli uruguayanerens neste hjemland. 34-åringen skal være villig til å lytte til forskjellige forslag, men overganger til Corinthians og Flamengo skal stå høyt på listen i Cavani-leiren.

Fra tidligere av har også argentinske Boca Juniors blitt nevnt som en mulig beiler. Kinesisk fotball er angivelig det eneste Cavani har utelukket.

09.25: Representantene til Paul Pogba er lei av at franskmannen omtales som skurken i midtbanespillerens tilsynelatende uløselige kontraktssituasjon. Det skriver Daily Mail.

Pogbas kontrakt løper ut denne sesongen, noe som betyr at han kan forlate Old Trafford på gratisovergang neste sommer. Skriverier i engelske medier har villet det til at 28-åringen bruker den utløpende kontrakten for alt den er verdt, noe som altså har skapt frustrasjon i Pogba-leiren.

Daily Mail skriver nemlig at midtbanespilleren selv henvendte seg til klubben for å skrive under på en ny kontrakt i 2019. United skal derimot ha valgt å bare utløse en ettårsforlengelse i avtalen, selv om Pogba angivelig ønsket å binde fremtiden sin til klubben.

United skal senere ha kommet med et forslag til en kontraktsforlengelse i sommer, som Pogba avslo. Franskmannen venter ifølge avisen nå på et nytt tilbud fra United.

Fredag 5. november

08.18: Rolig start på ryktefredagen, så vi tar med noe vi gikk glipp av her om dagen:

Katalanske El Nacional skrev at siden Sergio Agüero blir borte fra banen en stund, så ønsker Barcelona å forsterke seg på topp, og Edinson Cavani og Pierre-Emerick Aubameyang nevnes som alternativer, og avisa mener at det er trolig at begge vil se seg om etter en vei ut av henholdsvis United og Arsenal.

Barcelona skal ha muligheten til å bruke litt penger i januarvinduet, men det er vel mer usikkert om de vil kunne bruke en sum som vil friste Ole Gunnar Solskjær til å selge uruguyaneren.

Torsdag 4. november

11.50: Manchester Evening News sin sjefsskribent på United, Samuel Luckhurst, skriver at Paul Pogba ikke har gitt noen nye indikasjoner på at han vil bli værende på Old Trafford etter at hans nåværende kontrakt går ut til sommeren.

Luckhurst skriver, riktignok i kommentarsform, at de neste to månedene derfor bør bli de siste for Pogba i United med tanke på at han går gratis til en ny klubb i sommer.

08.40: Manchester United skal ha intensivert jakten på Monacos midtbanespiller Aurelien Tchouameni, melder Football Insider. Speidere fra United skal ha sett Tchouameni i aksjon for Monaco i Europa League-kampen mot PSV i Eindhoven sist uke, og skal ha fulgt ungutten tett over en tid, melder nettstedet.

Onsdag 3. november

10.55: Ifølge spanske El Nacional har Erling Braut Haaland bestemt seg for å forlate Borussia Dortmund. Mino Raiola skal ha et ønske om at nordmannen velger Barcelona. Samtidig har agenten Volker Struth blitt sitert i Tyskland på at en totalpakke for Haaland sannsynligvis vil koste mellom 250 og 300 millioner euro.

10.50: I går ble det meldt at Paul Pogba står på ønskelisten til Xavi, som kan bli ny Barcelona-trener. I dag skrives det i italienske medier at franskmannen heller ønsker seg tilbake til Juventus enn til Paris Saint-Germain eller Real Madrid.

Tirsdag 2. november

13.00: Antonio Conte er bekreftet som ny Tottenham-manager.

11.20: Mer managerprat. Ifølge The Athletic er Villarreal-trener Unai Emery nå Newcastles førstevalg. Alternativet skal være tidligere Bournemouth-trener Eddie Howe.

Det er snakk om at Emery kan bli klar raskt, noe som i så fall betyr at Villarreal må finne en ny trener før hjemmekampen mot United i Champions League 23. november.

07.00: Spanske El Nacional skriver at Xavi, som er forventet som Barcelonas nye trener, skal ha gitt styret der en liste med fire navn han ønsker seg. På den lista står blant annet Paul Pogba, som også er ønsket av Real Madrid. De andre tre er Erling Braut Haaland, Jules Kounde og Dani Olmo.

00.30: Here we go. Antonio Conte blir ny Tottenham-manager.

Mandag 1. november

18.20: Det skal bare være detaljer som gjenstår før Antonio Conte blir Tottenham-manager. Engelske journalister er også på det sporet.

I så fall blir det en mindre ting for Ole Gunnar Solskjær å ha i bakhodet…

12.03: Spanske Sport spekulerer i at Donny van de Beek kan havne i Barcelona. Den katalanske storklubben skal ifølge avisa alltid ha vært oppmerksomme på Van de Beek, og Barcelona har en god relasjon til agenten Ali Dursun, som er Van de Beeks agent nå etter et nylig skifte. Dursun er også Frenkie de Jongs agent.

På grunn av Barcelonas økonomi, så vil en eventuell januarovergang i så fall være et lån, eventuelt da med en kjøpsopsjon.

08.34: I helga skrev The Sun i en såkalt eksklusiv sak at det bekymrer Manchester City at ikke midtbanetalentet James McAtee har signert ny kontrakt, og den Salford-fødte 18-åringen skal ha interesserte beundrere i både Manchester United og Liverpool.

McAtee er regnet som et av Citys største talenter, og har blitt sammenlignet med City-legenden David Silva, men i motsetning til flere av de andre stortalentene skal han ikke ha signert ny kontrakt ennå.

Tidligere i sesongen spilte Uniteds U23-lag mot City hjemme på Leigh Sports Village, og City vant kampen 4-2, og McAtee scoret tre av målene for de lyseblå.

I september debuterte han også for Citys A-lag i ligacupseieren mot Wycombe, da han kom inn i det 72. minutt.

Powered by Labrador CMS