United tvers igjennom!

Pappa Tunnicliffe sympatiserer med Manchester City, men Ryan lot seg ikke lure…

Publisert Sist oppdatert

– Om jeg noen gang har vært City-fan? Nei, ikke sjans i havet! svarer Tunnicliffe.

I utgangspunktet kunne spørsmålet fra ManUtd.com – i hvert fall i disse dager – like gjerne vært hentet ut av intet. Men 18-åringen har i flere år blitt anklaget for å være City-supporter på sin lange hals.

Nå synes han det imidlertid er på tide å endelig få klarhet i hva som faktisk har skjedd.

Anklagene myntet mot ham oppstod nemlig etter en kraftig misforståelse i intervjusituasjon. Og disse forferdelige anklagene vil Ryan Tunnicliffe altså ha seg frabedt – og det snarest.

– Ja, jeg ble intervjuet etter en kamp en gang, og da fortalte jeg at pappa var City-supporter på sin hals. Det førte tydeligvis til at en del også tok meg for å være det samme. Det var jo helt på viddene, sier Tunnicliffe om misforståelsen.

Samtidig røper han at han – heller enn å følge i sine fars fotspor – fulgte mors fornuftige oppfordring: – Mamma likte United, så det var liksom enten eller da jeg vokste opp, legger han til.

Den lovende midtbanemannen er på utlån i Peterborough frem til nyttår, og har utelukkende fått gode skussmål siden låneovergangen til Darren Fergusons klubb trådte i kraft.

Søndag formiddag er det imidlertid noe så sjeldent som beleilig spillefri, og da er Tunnicliffe overhodet ikke i tvil om hva han heller skal bedrive tiden med. Nei, sammen med Scott Wootton, som også er på The Posh-utlån fra United, skal han benke seg ned foran TV-skjermen. Til ManUtd.com forteller han nemlig at det forestående lokaloppgjøret mot erkefienden er noe han nådig vil gå glipp av.

– Jeg holder altså med United, så jeg ser kamper så ofte som jeg bare kan. Og som regel ser jeg kamper i tospann med Scott Wootton, sier han videre.

Heywood-gutten var forøvrig svært toneangivende for Manchester United U18 da de i fjor gikk til topps i FA Youth Cup, og denne sesongen står han oppført med syv kamper for Darren Fergusons mannskap.

Powered by Labrador CMS