– Vi har kommet oss gjennom tøffe tider før også

Ryan Giggs var på mandagens kamp som supporter.

Publisert Sist oppdatert

En bra 1. omgang, men ingen mål.

Så 0-1, 0-2 og til slutt 0-3 foran et stadig mer sjokkert Old Trafford-publikum – og en vantro José Mourinho.

Ryan Giggs var også til stede på mandagens kamp, og landslagstreneren til Wales er klar på at United har kommet seg gjennom tøffe perioder før – og at Burnley-kampen vil være en bra kamp å slå tilbake i.

– Det er på tide at fansen står samlet bak klubben, laget, manageren og trenerapparatet, og når jeg sier det – så sier jeg det som en United-fan. Det har vært tøffe tider før også, men vi har alltid kommet oss gjennom dem.

– Nå er det en tøff kamp (mot Burnley) til helga igjen, og da jeg var assistentmanager i United så var det én av kampene jeg pleide å tenke at «jeg ikke hadde hatt noe imot å spille».

– Det var ikke så mange ganger det var slik, men da man tusler ut av spillertunnelen der så er man omgitt av United-fans. Så det er en fantastisk kamp til å kvitte seg med en del av den negativiteten som er rundt klubben.

– Jeg håper at vi klarer å snu dette, jo raskere, jo bedre, og jeg er sikker på at vi vil gjøre det i neste kamp, sier han ifølge Teamtalk.

Og hva med Ryan Giggs inn for Mourinho – til 12 ganger pengene hos engelske boomakere?

– De pengene er det bare å spare, sier Giggs.

– United har en fantastisk manager, men det er alltid vanskelig for en manager etter et slikt resultat. Jeg var på kampen, og jeg forstår frustrasjonen hans – for på en annen dag så kunne United vunnet den kampen – og fordi med det tredje målet så virket alt plutselig veldig mye verre, forteller han til Sky Sports.

Giggs har ledet Wales til én seier, én uavgjort og ett tap på sine tre første kamper som landslagstrener, og skal neste uke lede laget mot Irland og Danmark.

Powered by Labrador CMS