Nytt gym, psykolog og mye å gjøre

Det er ikke bare-bare å forlate Drømmenes Teater. Det kan Ryan Giggs skrive under på.

Publisert Sist oppdatert

For noen dager siden kom nyheten om at Aaron Lennon var innlagt på sykehus. I en pressemelding ble det fortalt at 28-åringen sliter med en stresslidelse.

Det får Ryan Giggs til å lette litt på sløret om hvordan det var for han å forlate Manchester United i fjor sommer.

– Lennons historie har sørget for at mental helse blant fotballspillere blir debattert igjen, og for hans del og alle andre i fotballen, tror jeg det er viktig at vi er åpne om hvordan vi takler stress, skriver Giggs i sin spalte i Telegraph.

– Jeg tok selv beslutningen om å se en psykolog for å lære hvordan jeg kunne takle et nytt liv uten United, og mange av rådene jeg fikk har hjulpet meg, tilføyer han.

LES OGSÅ: Giggs aktuell for Middlesbrough

Fulgte rådene

SISTE TROFÉ: Som assistenttrener fikk Ryan Giggs være med å vinne FA-cupen i fjor.

United-legenden forlot som kjent Old Trafford og United forrige sommer, etter 28 år i klubben.

Disse rådene fikk Giggs av psykologen:

– Han foreslo at jeg sørget for å ha mye å gjøre like i etterkant, og jeg gjorde det ved å dra til EM i Frankrike i fjor sommer som en fotballekspert, og så til India for en futsalturnering jeg hadde blitt invitert til. 

– Og så var det flere små ting. Jeg startet på et treningssenter for første gang i livet mitt, og det enkle rådet om å begynne på et senter som var en halvtime unna der jeg bor, sørget for at jeg var nødt til å gjøre det til en rutine. 

43-åringen sier han var forberedt på at det å forlate United ville bli vanskelig.

– Stress er noe jeg lærte å ta veldig seriøst som spiller, og jeg innrømmer gjerne at jeg slet med presset flere ganger.

Les hele innlegget HER (Telegraph).

Da legenden takket av som spiller

I dag, lørdag 6. mai, er det nøyaktig tre år siden Giggs spilte sin siste kamp for Manchester United. Motstanderen var Hull, og United vant 3-1, med Giggs som spillende trener.

Nære scoring var han også, men det ble dessverre ikke noe Premier League-mål på veteranen i hans aller siste sesong som spiller. Statistikken hans totalt var ikke så ille likevel…

963 kamper
168 mål
34 troféer

Legende. 

Powered by Labrador CMS