– Jeg er tilbake mot Swansea

MANCHESTER: Gode nyheter! Ryan Giggs sier til united.no at han antakeligvis er tilbake mot Swansea 19. november.

Publisert Sist oppdatert

– Forhåpentligvis er jeg klar til neste kamp, jeg tror det, sier Supporterklubbens president og livstidsæresmedlem.

Fra 3-0-seieren mot Tottenham 22. august til 1-1-oppgjøret mot Liverpool 15. oktober, spilte veteranen ni av ti United-kamper. Men etter kampen på Anfield har det vært stille rundt waliseren.

Giggs har ikke en gang vært på benken siden.

Startet på Anfield

Enkelte har sågar gjettet at Sir Alex straffet Giggs etter Liverpools frispark-mål, en scoring Giggs i manges øyne hadde skylden for. Sannheten er imidlertid at Nummer 11 har vært skaden siden. Giggs, som fyller 38 år 29. november, tror selv at begynnelsen på skaden muligens skjedde på Anfield.

– Men det røsket skikkelig til under oppvarming før bortekampen mot Galati.

Som så mange ganger tidligere i karrieren var det strekk i hamstringen som var problemet, og den erfarne spilleren sier at når det skjer er det kun hvile og behandling som gjelder.

– Det var en stund siden jeg hadde denne type skade nå. Antakeligvis hadde jeg ikke latt kroppen fått tilstrekkelig hvile etter Liverpool-kampen bare tre dager tidligere. Med en lang reise på toppen av det hele tror jeg kroppen rett og slett sa fra.

Ute én måned

Fredag neste uke er det nøyaktig en måned siden Giggs måtte kaste inn håndkleet før 2-0-seieren i Romania. Det regner han og Uniteds medisinske apparat er lang nok hvile.

– Jeg har trent for fullt siden tirsdag denne uken, og før det hadde jeg et par dager med kun løpetrening. Alt ser bra ut og jeg gleder meg til å være med igjen, sier Giggs smilende til united.no.

Obs! Les et langt og eksklusivt intervju med Ryan Giggs i neste nummer av United-Supporteren. Er du ikke medlem i Supporterklubben fra før, kan du melde deg inn her.

Powered by Labrador CMS