– Tenker ikke på rekorden

I en perfekt verden vil Supporterklubbens President slå klubbrekorden i antall kamper med seier i Moskva 21. mai. Ryan Giggs selv tenker imidlertid ikke på rekorden.

Publisert Sist oppdatert

Som tidligere skrevet her på united.no, er antall obligatoriske kamper for Sir Bobby Charlton oppsiktsvekkende nok blitt redusert fra 759 til 758 kamper. Dette fordi Charlton i de fleste bøker og statistikker er oppført med spill mot Bolton i FA-cupen 6. januar 1962. Charlton ble imidlertid syk i timene før den kampen, og Warren Bradley spilte i stedet i 2-1-seieren. I vårt vesle bibliotek av United-bøker har vi funnet én bok, som har korrekt lagoppstilling (altså med Bradley og ikke Charlton), og det er The Matt Busby Chronicles, med undertittel Manchester United 1946-69.

Uansett; det betyr at Ryan Giggs utrolig nok vil slå rekorden i Moskva, vel og merke hvis han kommer på banen mot Wigan og Chelsea. United-legenden tar imidlertid dette med stoisk ro.

– For å være ærlig; alt jeg tenker på nå er å vinne. Personlige rekorder er noe å tenke tilbake på etter at jeg har lagt opp, sier Ryan Giggs, som har kontrakt med United fram til juni 2009.

Powered by Labrador CMS