– Wales vil ha Giggs

…men det vil også Ferguson som er klar til å gi Giggs den nye kontrakten waliseren ønsker seg.

Publisert Sist oppdatert

Det walisiske fotballforbundet skal ha satt Ryan Giggs sitt navn øverst på ønskelisten, men Ferguson bekrefter at han vil gi Giggs ny kontrakt med United.

Uniteds evigunge midtbaneelegant blir sett på som en naturlig valg av det walisiske forbundet etter det tragiske dødsfallet til tidligere Wales-manager Gary Speed.

– Giggs har ikke erfaring som manager, men han blir sett på som en naturlig etterfølger til Gary. I en alder av 38 år er Giggs i den rette alderen til å være på samme bølgelengde som det unge mannskapet vårt, sier en kilde i det walisiske forbundet til avisen The Sun.

– Wales-jobben var Mark Hughes sin første jobb, og han hadde suksess. Så vi har forsøkt dette med hell tidligere, sier den samme kilden til The Sun.

Det walisiske fotballforbundet har foreløpig ikke gjort noen fremstøt ovenfor verken United eller Giggs selv, men det er ventet at de vil gjøre det tidlig på nyåret.

Men når Wales tar kontakt med United er det lite trolig at de vil bli møtte med noe annet enn en kald skulder.

Alex Ferguson bekrefter nemlig at han er innstilt på å gi Giggs en ny ettårskontrakt. Det kan stikke kjepper i hjulene for landslagsjobben i Wales, men det walisiske forbundet skal være villige til å ansette Giggs på deltid så lenge han er under kontrakt med United.

– Det er ingenting som tyder på at hans fysikk er svekket. Snarere tvert i mot. Han virker like sprek nå som for fire år siden. Det er helt fantastisk, sier Ferguson.

Giggs gikk like før jul ut og sa at han ville ha en ny kontrakt med United, og nå vil altså Ferguson innfri det ønsket.

Powered by Labrador CMS