Ti år siden tunnellbråket

VIDEO: Et tiår siden Roy Keane ble rasende på Patrick Vieira allerede før rivaloppgjøret mot Arsenal.

Publisert Sist oppdatert

(Bildet over er en faksimile fra en Daily Mirror-artikkel.)

Roy Keane havnet nylig i avisene i England etter at han skal ha gått ut av bilen for å skjelle ut en medtrafikant under en kjøretur, og det var lett å sitte igjen med spørsmålet «hvorfor skjer ikke egentlig dette hver gang Keane er på kjøretur?» etter å ha lest om det, for å kalle Roy Keane konfliktsky ville være omtrent like treffsikkert som en gjennomsnittlig Daily Express-overgangsartikkel.

Under sin United-karriere var det gjerne Patrick Vieira og Arsenal som fikk Keane til å få ut litt aggresjon, og for nøyaktig ti år siden begynte kranglingen allerede før kampen.

Patrick Vieira prøvde å skremme Gary Neville før kampen, og Keane ble naturlig nok rasende – han mente Arsenal burde ta kampene på banen heller enn å prøve å mobbe Neville før kampen.

– I’ll see you out there! freste Keane, som sammen med Scholes droppet å ta Vieira i hånden før kampen. Neville gjorde det derimot, og sendte Vieira et intenst blikk. Intenst ble også selve oppgjøret. United vant 4-2 på Highbury i en forrykende fotballkamp etter United-scoringer av Ryan Giggs, Cristiano Ronaldo (x2, og begge med målgivende fra Giggs) og John O’Shea.

Bråket før kampen:

Høydepunkter fra kampen: 

Powered by Labrador CMS