– Glem det som skjedde!

Roy Keane var overraskende positiv etter onsdagens fadese i Helvetia.

Publisert Sist oppdatert

«Keano» er ikke akkurat kjent for å være den som legger bånd på seg når han har noe på hjertet. Han er en mann som til og med har ord på seg for å være bitende nådeløs når han uttaler seg om saker og ting som ikke samsvarer med hans egne idealer.

Sånn sett kommer det kanskje noe overraskende at han på direktesendt tv etter Uniteds slette andreomgang i Basel nærmest fant grunn til å bagatellisere den labre innsatsen. Isteden valgte han å bruke tid på å snakke opp lagets muligheter i Europa.

Les også: Rio Ferdinand: – Uprofesjonelt

– Blant Europas beste

I ITV-studioet var Keane tidlig frempå med å si at han tror rødtrøyene vil være raske til å riste av seg skuffelsen over nederlaget. Men ikke bare det; han tror også at José Mourinho nå råder over en spillertropp som kan sammenlignes med de beste i Europa.

– Uniteds store pluss er at Champions League-formen har vært så god at de kunne tillate seg å snuble her i kveld, sa han, ifølge Daily Mail.

Vi må bare glemme det som skjedde i kveld og komme oss videre, for de (United) kommer uten tvil til å være med og kjempe om troféet.

– Mourinho ser større på det

Men Keane var langt ifra ferdig. Han gjentok at United, med sin beste ellever på banen, kan konkurrere med mange av kontinentets beste lag.

– Fem eller seks av dem som spilte i kveld kommer imidlertid ikke med pådet laget, men Mourinho ser større på det, påpekte han.

– Han (Mourinho) har et mye større perspektiv, så vi må bare glemme det som skjedde i kveld og komme oss videre, for de (United) kommer uten tvil til å være med og kjempe om troféet, sa den tidligere United-kapteinen.

Powered by Labrador CMS