Lukaku og Sánchez er uaktuelle

Ole Gunnar Solskjærs første utfordring.

Publisert Sist oppdatert

I Molde var svære Erling Braut Håland en nøkkelspiller denne sesongen.

Derfor er det flere som har tenkt at Romelu Lukaku kan få en nøkkerolle også under Ole Gunnar Solskjær.

Daily Mails United-journalist Chris Wheeler skrev imidlertid i fredagsavisen at Lukaku kommer til å stå over både mot Cardiff og Huddersfield av det som blir betegnet som private årsaker. Belgieren skal ha vært borte fra United-treningen i hele inneværende uke.

På fredagens pressekonferanse bekreftet så Ole Gunnar Solskjær at han ikke har sett belgieren, og at han heller ikke har møtt Alexis Sánchez.

– Lukaku har hatt noen dager fri, så jeg har ikke sett ham ennå. Jeg har heller ikke sett Alexis, som også er på vei tilbake. Det ble bestemt før jeg kom, så det er helt greit. Jeg gleder meg til å se dem, sa Solskjær.

Det skulle bety at Marcus Rashford og Anthony Martial har gode sjanser til å starte mot Cardiff, og kanskje kan unge Mason Greenwood få sjansen på benke. Unggutten som nettet tre ganger i en vanvittig FA Youth Cup-kamp mandag var i alle fall ikke med da reservene spilte 1-1 torsdag kveld.

Daily Mail skrev i sin fredagsutgave også det de fleste tror, at Paul Pogba går rett inn på laget igjen.

Uten at Solskjær var veldig klar på laguttaket da han møtte pressen.

– Det er så mange kamper nå de neste 10-15 dagene, så det handler om å velge et lag som kan skaffe resultater. Vi trenger resultater, men samtidig skal alle spillerne vite at de får en sjanse.

Powered by Labrador CMS