– Han setter Lukaku inn på laget igjen

United-journalist mener at det blir spissbytte igjen mot Bournemouth.

Publisert Sist oppdatert

Bournemouth er Romelu Lukakus favorittmotstander.

Det skrev united.no om tidligere denne uka, samtidig som vi da spekulerte i at belgieren kom til å få tilbake spissplassen i lørdagens kamp sørpå.

Drømmemotstanderen venter: Lukaku rett inn på laget igjen?

Lukaku inn, Rashford ut?

Nå skriver Daily Mirrors United-journalist, David McDonnell, at José Mourinho skal være klar til å sette Lukaku inn på laget igjen lørdag.

McDonnell har fulgt United i en årrekke, men var nylig mannen som bommet stygt på at Uniteds manager kom til å få sparken uavhengig av resultatet mot Newcastle.

Han skriver at Lukaku skal ha respondert veldig godt på å få litt hvile mot Everton, og sannsynligvis blir det Marcus Rashford som ofres, mens Anthony Martial og Juan Mata beholder sine plasser på laget.

Ganske sikker på at Lukaku starter, fordi han er en mer komplett spiss en Rashford og kan brukes på flere måter

MISTER PLASSEN? Daily Mirror spekulerer i alle fall i det.
MISTER PLASSEN? Daily Mirror spekulerer i alle fall i det.

Én av fire ønsket Lukaku tilbake

United.no spurte tidligere torsdag på Twitter hva folk mente, og svaret der varierte.

Da vi la ut denne saken, like etter klokka 16 torsdag, var det én av fire som ønsket belgieren tilbake på laget – og fort får det som de vil.

Tre av fire ønsket imidlertid andre løsninger mot Bournemouth.

I kommentarfeltet på united.no tidligere denne uka var det et klart flertall av dem som ønsket andre løsninger enn Lukaku på topp.

Få sanchez på topp. Dynamikken i angrepsspillet fungerte ekstremt mye bedre forrige kamp, enn det har gjort noen gang hittil i sesongen. Det tror jeg har mye med lukaku å gjøre. Han sinker spillet altfor ofte, og han er stasjonær. Sanchez kommer til å være overalt, og en konstant trussel.

Jeg vil bli skuffet hvis det blir noen forandringer på laget. Kanskje Alexis inn for Rashford.

José Mourinho har tidligere uttalt at Lukaku er Uniteds spiss, men etter Juventus-kampen for en drøy uke siden sa han også at han var bekymret for spissen.

Derfor startet han på benken mot Everton.

Om Lukaku starter eller ikke får vi vite da United-laget presenteres klokka 12.30 lørdag – eller kanskje allerede fredag da José Mourinho holder sin ukentlige pressekonferanse.

Powered by Labrador CMS