Sto over treningen

Ikke uventet gikk en småskadet Romelu Lukaku glipp av tirsdagens treningsøkt med Belgia.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds 25 år gamle kraftspiss sliter med en problematisk ankel, men heldigvis er det ikke snakk om noe alvorlig. På mandag ble det nemlig konstatert at det ikke er snakk om skade på noen av leddbåndene.

– I løpet av de neste 48 timene vil vi vite om han kan være involvert mot England [på torsdag], uttalte den belgiske landslagssjefen Roberto Martinez etter å ha mottatt den oppmuntrende meldingen om sin toppscorer.

Les også: Positive nyheter

Får sannsynligvis hvile

Slik vi tolker situasjonen virker det uansett lite trolig at Martinez vil involvere Lukaku i torsdagens kamp, og det selv om oppgjøret vil avgjøre hvorvidt det blir England eller Belgia som går til 8.-delsfinalen som gruppevinnere. Akkurat det kan nemlig like så godt bli hipp som det blir happ. Det aller viktigste for Martinez må være at han får en frisk og skadefri Lukaku med seg til mesterskapets utslagsfase.

Her feirer Lukaku ett av sine to mål i 5-2-seieren over Tunisia.

8.-delsfinale mot Japan, Senegal eller Colombia

Allerede nå er det klart at vinneren skal møte nr. 2 i Gruppe H, mens toeren skal opp mot vinneren i samme gruppe. Men ingen vet hvem det blir. H-gruppen er nemlig vidåpen med Japan, Senegal og Colombia i hard kamp om de to første plassene. Det skiller bare ett poeng mellom de to førstnevnte og treerne fra Sør-Amerika, så den endelige rekkefølgen er helt umulig å forutse. Det eneste som er 100 prosent sikkert er at Polen, som møter nåværende gruppeleder Japan i siste kamp, er utslått – uansett resultat i siste kamp.

Powered by Labrador CMS