– Ingen rom for feil

Robin van Persie tar ingenting for gitt mot Mexico og Javier Hernandez.

Publisert Sist oppdatert

Nederland var overlegne i gruppespillet og høvlet over Spania, ordnet til slutt en sliteseier over Australia, før de mesterlig slo Chile 2-0, som hadde slått både Spania og Australia tidligere.

Robin van Persie måtte stå over mot Chile, men scoret til sammen tre mål i begge de to første kampene. Nå står Mexico og klubbkamerat Javier Hernandez for tur, og Van Persie er forberedt på en skikkelig kamp.

SÅ GLAD: Etter å ha scoret mot Kroatia.
SÅ GLAD: Etter å ha scoret mot Kroatia.

Imponert over Mexico

 Nå er det utslagsrunder. De [Mexico] har spilt veldig bra og står ubeseiret i sin gruppe. Til og med vertsnasjonen [Brasil] klarte ikke å score mot dem. Det sier litt om Mexico, sa United-spissen til The Times of India, ifølge FourFourTwo.

Dessuten spiller de i mer vandte omgivelser enn oss. Vi må være mer på alerten, og være best mulig forberedd til hva som helst.

Ser ikke langt fremover

Selv om Nederland står med 10-3 i målforskjell på tre kamper har langt i fra alt gått knirkefritt for Louis van Gaals mannskap. Og unødvendige straffer, forsvarsfeil og lignende kan ikke lenger tillates, ifølge Van Persie.

 Det er absolutt ingen rom for feil. Vi er nødt til å gjøre minst mulig feil og gjøre vårt beste på å straffe motstanderen på deres feil.

Vi tenker ikke langt fremover nå. Vi konsentrerer oss bare på kampen og på at vi skal gjøre vårt beste.

PS: Vinneren av kampen går videre til kvartfinalen, og møter enten Costa Rica eller Hellas.

Powered by Labrador CMS