Bør frykte Van Persie

Robin van Persie har seks mål på fem United-kamper mot Southampton.

Publisert Sist oppdatert

Noen ganger er det slik at enkelte spillere fungerer veldig godt mot spesifikke motstandere. Ja, Phil Neville omtalte Southampton som en lykkemotstander på Twitter, siden han har scoret fire mål i kamper mot Southampton (tre av dem i riktig mål).

Det er ikke så verst til å være Phil Neville, men Southampton er også en motstander som Robin van Persie liker å spille mot.

2014/15:

I desember scoret Van Persies begge Uniteds mål da vi møtte Southampton, og det var Van Persies femte og sjette mål mot sørkystklubben for United.

Kan statistikken bli enda bedre i løpet av søndagen?

robin van 1 persie southampton

2013/14:

To uavgjortkamper mot Southampton. I sesongens siste kamp handlet det meste om fitness før VM for Van Persie, som ble byttet ut målløs i det 68. minutt. I oktoberkampen scoret han derimot.

Dessverre utlignet Southampton rett før slutt. Slikt har vi heldigvis sluttet med, som vi skrev om i går.

2012/13:

Det ble ingen mål i hjemmekampen, der ordnet Rooney seier med to mål. Van Persie fikk et mål annullert for offside, og bidro ellers med dødballen som førte til Uniteds vinnermål.

Men tidligere i sesongen hadde vi møtt Southampton på St. Mary’s. Vår nye stjernespiss bommet på straffespark, men scoret likevel alle Uniteds mål da vi vant 3-2 etter noen svært dramatiske sluttminutter. Det var vel her vi for alvor skjønte hvor viktig han kom til å bli den sesongen

I tillegg til dette møtte Van Persie Southampton to ganger som Arsenal-spiller, i debutsesongen 2004/05. Den første gangen scoret han et utligningsmål på overtid, mens på St. Mary’s ble han utvist.

Forhåpentligvis blir det mål heller enn utvisning på Old Trafford søndag ettermiddag.

rvpsout

Powered by Labrador CMS