Robin van Persie.

Gru dere, Stoke

Robin van Persie elsker å score mot «The Potters».

Publisert Sist oppdatert

Manchester United skrekkåpnet Premier League, men Louis van Gaal har gjort som han lovet, og tatt rødtrøyene med seg oppover Premier League-tabellen. Det er snart to måneder siden forrige United-tap, og på de ni siste kampene har United plukket 23 av 27 mulige poeng.

Robin van Persies trege start var noe av grunnen til mangel på poengsanking for Louis van Gaals menn, men nederlenderen har omsider begynt å score igjen.

På den siste måneden har det blitt fem scoringer for den tidligere Arsenal-spissen.

Van Persies Stoke-statistikk

Og er det noen som kjenner ekstra godt til venstrefoten til den flyvende hollenderen, er det nemlig Mark Hughes’ mannskap.

På ti kamper har Van Persie scoret ti mål mot Stoke. Fire på fem kamper for United, og resten for Arsenal.

Så da er det bare å håpe på at landslagsspissen følger opp første nyttårsdag når han, og resten av United-laget, reiser til Britannia i håp om tre poeng.

HUGHES: Gleder du deg, Hughes?
HUGHES: Gleder du deg, Hughes?

United taper nesten aldri 1. januar

De røde djevlene har bare tapt to av de siste 11 første nyttårsdag-kampene, hvorav resten har endt med seier og tre uavgjort.

Forrige tap kom imidlertid mot Tottenham i år, da hvittrøyene slo United 2-1 på rødtrøyenes egen hjemmebane. Da begynte det for alvor å storme rundt David Moyes.

Nå har imidlertid mye skjedd, og United blir ansett på storfavoritter til å slå laget de bare har tapt én bortekamp mot på de siste syv forsøkene.

Powered by Labrador CMS